Candidatul USR PLUS pentru Primăria Florești este Flaviu Udrea AFLĂ cine este

Alianța USR PLUS Florești și-a lansat candidațiii pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. Flaviu Udrea este candidatul desemnat al alianței la funcția de primar al comunei Florești.

„Candidez pentru că m-am săturat de promisiunile neonorate din partea actualei clase politice, m-am săturat de contractele firmelor de casă încheiate la nivelul primăriei, firme care încasează bani mulți pentru lucrări de proastă calitate”, a declarat Flaviu Udrea.

Candidatul Alianței USR PLUS la primăria Florești are 32 de ani și  este absolvent al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

De 12 ani lucrează în domeniul vânzărilor directe de servicii IT și Telecomunicații. În ultimii 8 ani a lucrat ca manager de proiect, unde a supervizat digitalizarea proceselor din organizații cu scopul creșterii productivității și a performanței.

Flaviu vine cu o viziune nouă și își propune un #resetFlorești. Încă de la vârsta de 16 ani a fost membru fondator al ONG-ului “O Românie mai bună”, organizație ce a activat în domeniul  protecției mediului înconjurător. La alegerile din această toamnă, alături de Flaviu, Alința USR PLUS are oportunitatea de a face o schimbare reală în Florești, nu doar una de fațadă și de a aduce în administrația publică locală o echipă complet nouă, competentă, capabilă să producă mult așteptatele schimbări în Florești.

Alianța USR PLUS Florești a demarat un proces de selecție și în cazul candidaților la Consiliul local, punând accent pe criteriile competenței, onestității și transparenței.  Sergiu Leuce, Camelia Sălcudean, Mihai Vădan, Lucian Contraș, Marius Todoran, Dan Dehenes, Mihai Pop, Dan Bitică, Mihai Bologa, Darius Blaj, Larisa Șenila, Gabriel Andacs, Irina Mateieș, Călin Septimiu Bogdan, Andrei Chelemen, Gabriel Dobrei, Dacian Makszin, Bela Gaspar, respectiv Tiberiu Balazs sunt numele propuse de catre Alianță pentru Consiliul local.

 

Related posts

Leave a Comment