Bătălia generațiilor din Transylvania Music Event intră în faza finală

Doar două săptămâni ne mai despart de cea de-a 6a ediție a Transylvania Music Event și este momentul perfect pentru toți cei care au acceptat provocarea să aleagă taberele: Rudimental sau Snap? Chicane sau Ice MC? Va fi cea mai tare YOUTH PARTY a anului, sau fanii anilor ´90 vor stabili noi recorduri de audiență pentru un RETRO PARTY live?Prețurile promoționale pentru bilete, respectiv 50 de lei pentru Youth Party- 21 noiembrie, 25 lei de lei pentru We love the ´90s – 22 noiembrie, se păstrează doar până în 13 noiembrie. Până în 13 noiembrie, abonamentul pentru ambele zile costă 60 de lei. Din 14 noiembrie a.c., biletele vor costa 70 de lei pentru prima zi, 40 de lei pentru Retro Party, iar abonamentele vor ajunge la 80 de lei.

„Vânzările de până acum ne dau impresia că vom avea un public foarte pacifist, fiindcă cea mai mare parte a vânzărilor sunt abonamente, lumea pur si simplu nu vrea să aleagă o tabără! Rudimental este, cu siguranță, senzația primei seri, este un artist demult așteptat în România. Conceptul We love the ´90s propus pentru a doua seară face săli pline în întreaga Europă, astfel de petreceri reușesc să adune și câte 90 de mii de oameni în orașe precum Oslo sau Helsinki. Noi păstrăm provocarea până la final și vom vedea cine are ultimul cuvânt: energia tinereții sau experiența maturității ?!”, spune Iancu Șerbănescu, directorul festivalului Transylvania Music Event.

Peste 15.000 de persoane sunt așteptate în cele două seri ale festivalului, primul care se va desfășura în spațiul generos al noii Săli Polivalente din Cluj Napoca. Festivalul propune, în două zile consecutive, 21 și 22 noiembrie, nume mari ale scenei electro contemporane și artiștii care au definit muzica dance a anilor ’90. În 21 noiembrie, YOUTH PARTY, cea mai mare petrecere indoor pentru tineri a anului, îi are cap de afiș pe Rudimental, pentru prima oară în concert în România. Ei vor fi prezenți la Cluj în formulă DJ Set (DJ, MC, Solist trompetă), formulă consacrată pentru Rudimental pentru cea mai mare parte a show-urilor pe care le susțin.

Chicane vine la Cluj la doar câteva zile după lansarea celui mai recent album, The Sum of Its Parts, programată pentru 16 noiembrie. Românii vor fi printre primii din Europa ce vor avea șansă să asculte live acest album. Șuie Paparude și Golan completează primul show al Transylvania Music Event.
Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în cea de-a doua seară a festivalului. We love the 90s este, în special, o provocare de a reasculta live hit-urile care au marcat o perioadă foarte bogată din punct de vedere muzical, cu o scenă dance într-o continuă transformare. La Cluj vor fi prezenți SNAP!, Nana, Loona și ICE MC.

Peste 10 milioane de albume vândute, asta înseamnă SNAP! Au creat o combinație unică de rap, hip hop și dance care i-a menținut permanent în topurile anilor 90. „The Power” și „Oops up” „Rhythm is a Dancer” au vibrat în cluburile din întreaga lume mulțumită vocei speciale pe care solista Penny Ford o are. Pe Penny Ford o regăsim în 22 noiembrie la Cluj, alături de artistul rap Benjamin Lowe, cu cele mai cunoscute hituri din istoria trupei, dar și piese de pe albumele mai recente.

ICE MC, adică Ian Campbell, e cel care ne-a adus hituri precum „Take away the colour”, „Think about the way” sau „It’s a rainy day”. Accentul jamaican și ritmurile energice l au evidențiat ca un artist care poate mișca mulțimi, iar hiturile lui au urcat în topuri vreme de ani la rând.
NANA a cunoscut succesul în 1996 cu primul lui single solo, „Darkman”, propulsat în top 10 în clasamente din întreaga lume, realizare urmată de hituri precum “He’s Coming”, “Remember The Time” and “Lonely”. Originar din Ghana și obligat să se mute în Germania în adolescență, fără să cunoască limba țării, NANA și-a găsit refugiul în muzică, pentru ceea ce avea să fie începutul unei cariere la nivel mondial.
În anii ´90, un party fără ritmuri latine era de neconceput. Iar tradiția trebuie respectată, așa că Loona va fi partea „exotică” a serii. Cunoscută în România pentru piesa „Bailando”, lansată în 1998, artista a avut, însă, foarte multe hit-uri europene. Artista de origine daneză nu a părăsit scena muzicală, ultimul ei single, „Brazil”, demonstrând că Loona are aceeași energie și poftă de dans dintotdeauna.

Ajuns la ediția a șasea, Transylvania Music Event este unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din nord-vestul României. Peste 90.000 de oameni au dat viață festivalului în cele cinci ediții precedente, la concerte și petreceri în care au urcat pe scenă Pete Tong, Tom Craft și Bar 9, alături de nenumărați artiști români. Transylvania Music Event este unul din cele 10 evenimente prioritare ale municipiului Cluj-Napoca și susține candidatura orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, după succesul campaniei pentru titlul de Capitală a Tineretului în 2015.
Biletele sunt disponibile online pe www.biletmaster.ro, www.myticket.ro șiwww.bilete.ro.

În Cluj, biletele pot fi cumpărate și din următoarele locuri
• Iulius Mall Cluj-Napoca.
• Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, Luni-Sambata între orele orele 11:00-19:00.
• Hipermarketul Cora din Cluj Napoca, Luni-Duminica între orele 12:00 – 20:00.
• Rehab College Bar – Cluj-Napoca.
• BigApple Bar – Cluj-Napoca.
• Caro Club – Cluj-Napoca.
• KingPin Shop – Cluj-Napoca.
• Magazinele Diverta, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica.
• Oficiile Postei Romane si Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Related posts

Leave a Comment