Agenția five elements digital este în top 10 cele mai bune agenții SEO la nivel mondial

Agenția românească este recunoscută la nivel internațional prin nominalizarea la două categorii importante: Best Global Small SEO Agency și Best Use of Data

Succesul five elements digital vine după ce agenția a fost finalistă în top 8 cele mai bune companii SEO (cu până la 25 de angajați) din Europa și top 5 în categoriile Best Use of Data și Best Use of Search – Real Estate & Property.

„Să fim nominalizați între cei mai buni nouă jucători la nivel global este o recunoaștere extrem de importantă pentru noi și arată, totodată, că munca noastră în România este apreciată și recunoscută și în afara țării. Pot spune că ne considerăm norocoși că am pornit din România, o
piață care, chiar dacă încă are un ușor decalaj față de piețe internaționale consolidate, este una extrem de agilă și deschisă la inovare. Lecțiile învățate local și flexibilitatea pe care am avut-o în derularea proiectelor aici ne ajută enorm în strategia noastră de extindere și consolidare în alte țări”, a afirmat Steffen Heringhaus, fondator five elements digital.

În prezent, five elements digital are trei linii de servicii pentru clienți: SEO, PPC și Programmatic Advertising. Portofoliul agenției cuprinde peste 30 de clienți activi, atât de nivel mic spre mediu, cât și de nivel enterprise. Pe piața din România, estimează că aproximativ 50% dintre utilizatorii de internet navighează pe site-uri optimizate de agenție. Din 2018, five elements digital și-a extins operațiunile și în afara țării.

Related posts

Leave a Comment