100 000 de oameni au participat la evenimentele de sâmbătă, de la Zilele Clujului

Clujenii s-au adunat în număr mare la Zilele Clujului. Sâmbătă, tradiționala paradă a Zilelor Clujului a adus la km 0 al orașului mii de clujeni și vizitatori, iar zona centrală s-a transformat pentru o oră într-un joc de culori și energie.

În Piața Unirii, seara de muzică clasică a adus în fața publicului două momente de excepție: un recital susținut de Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” și concertul extraordinar The Peacemakers de Karl Jenkins, susținut de toate instituțiile clujene de profil – Filarmonica de Stat Transilvania, Opera Națională Română Cluj-Napoca, Opera Maghiară Cluj-Napoca și Corul Junior VIP.

Pe strada Napoca s-a întins din nou „Midnight Snack” – masa comunității, unde sute de clujeni s-au bucurat de o mică gustare și multă voie bună.

În Parcul Central, distracția a fost cuvântul de ordine, unde, de dimineață până seara, zeci de miii de clujeni au participat la activitățile pregătite: ateliere, zonă de aventură, concerte precum cel susținut de High Velocity,, festivalul multiculturalității și multe altele.

Amfiteatrul Bazei sportive „La Terenuri” a fost arhiplin la teatrul de păpuși, iar copiii s-au putut bucura de o serie de experimentale, dar și de multe alte activități.

În Piața Muzeului s-a creat din nou o atmosferă boemă, grație iluminatului arhitectural și concertelor susținute de artiști locali talentați.

Campusul USAMV a găzduit un eveniment devenit deja tradiție pentru comunitatea clujeană, Ziua Interacțiunii Om Animal.

La Casa municipală de Cultură, cei prezenți la Clujotronic au avut parte de artă și inovație, în timp ce pe strada Potaissa au avut loc demonstrații și bătălii în zona istorică.

Zeci de tineri au luat la pas străzile orașului pentru a găsi indiciile căutării de comori susținute de Betfair.

Astăzi, activitățile continuă cu Regalul Folcloric din Piața Unirii, piața de flori și opera „My Fair Lady” din Piața Karl Liebknecht din cartierul Iris.

Related posts

Leave a Comment