Şedinţa Consiliului Judeţean Cluj, intrerupta de colindători


Ultima sedinţă din anul 2009 a Consiliului Judeţean Cluj a început în mod festiv prin prezenţa a două coruri de colindatori. Cele 25 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost aprobate, iar numărul total al membrilor prezenţi a fost de 35.În urma voturilor, consilierii au stabilit începerea lucrărilor pentru extinderea parcării auto existente şi construirea uneia etajate în interiorul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca. De asemenea, ei au propus amplasarea unui centru de informare turistică în aeroport.

O alta hotărâre acceptată a fost cea a amplasării Centrului Judeţean Cluj de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog în imobilul situat pe str. Ludwing Roth nr. 19-21.

Proiectului „Împădurire terenuri degradate în comuna Bonţida” finanţat prin “Programul de îmbunătăţire a calităţii mediului prin împădurirea terenurilor agricole degradate” a fost şi el aprobat de membrii consiliului care au fost de acord cu un parteneriat în acest scop.

Proiect de hotărâre pentru aprobarea costului mediu lunar de întreţinere, pentru persoanele adulte aflate în centre de asistenţă pentru persoane vârstnice sau alte categorii de instituţii de asistenţă socială şi proiectul privind donaţiile către persoane adulte asistate şi copii care beneficiază de servicii de tip rezidenţial şi familial în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj precum şi copiilor din şcolile speciale aflate sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj au primit unanimitatea voturilor.

Şedinţa s-a încheiat cu urări de bine către clujeni în spiritul sărbatorilor din partea membrilor Consiliului Judeţeanm care au fost colindati de un grup de tineri.

Related posts

Leave a Comment