
De asemenea, Elena Râmba, coordonator al Grădinii Botanice, a spus că “Studenţii au fost foarte harnici, au lucrat cu eficienţă, sunt foarte mulţumită. Au curăţat frunzele, plantele anuale au fost înlăturate, s-au recoltat seminţe, s-a afânat solul pe platoul de trandafiri, s-au recoltat dovleceii decorativi. Mulţumim voluntarilor Fundaţiei Pro West”.
“A fost fain, mi-ar place să revin la următoarele proeicte ale Fundaţiei Pro West”, declară Ionuţ Ologu, din Mioveni-Argeş, student anul II la Facultatea de Istorie-Filozofie, Secţia Arheologie. “Sunt din Piatra-Neamţ, îmi place Clujul şi munca în proiectul Fundaţiei Pro West. Nu mai plec înapoi în Moldova”, a spus Julia Constantinescu, studentă în anul I la Horticultură.
“Legătura cu natura mă relaxasează. Iubesc Clujul, mulţumesc părinţilor că m-au ajutat să ajung studentă aici în Ardeal”, spune Mariana Cosmina Florea din Botoşani, studentă an I la Horticultură. Iar Patricia Horge din Valea lui Mihai-Bihor, studentă an I la Horticultură, declară că “Clujul este un oraş internaţional. Simt că aparţin Europei”.
La final, reprezentanții Pro West au distribuit diplome de merit şi scrisori de recomandare în limbile română şi engleză. Următorul proiect al Fundaţiei Pro West în Grădian Botanică “Alxandru Borza”, Cluj-Napoca, este “Beautiful Spring in Cluj” şi va avea loc sâmbătă, 28 martie 2015. Proiectul a fost sponsorizat de companiile clujene Farmec și Napolact.