Ion Iliescu la RFI: E agasant modul în care a fost “executat” Năstase, e un coşmar!

Adrian Năstase a devenit pe nedrept şi în mod exagerat simbolul corupţiei în România. Noua sa condamnare la închisoare în dosarul Zambaccian este un coşmar agasant. Declaraţiile au fost făcute la RFI de preşedintele de onoare al PSD, fostul şef al statului, Ion Iliescu.

Fostul preşedinte spune că ce i se întâmplă lui Adrian Năstase este un coşmar: “Sper să se încheie acest coşmar, care este şi nedrept pe de o parte. Altminteri, sigur, fiecare răspunde de faptele lui, dar e o chestiune care într-adevăr a devenit agasantă şi pentru omul în cauză şi pentru climatul general şi pentru încrederea în instituţii”.

“E nedrept pentru Adrian Năstase, în sensul încercărilor la care este supus, nu întotdeauna meritat. Vorba aia, a fost o dată o încercare, eliberat, din nou reîncarcerat. A devenit simbolul corupţiei în România? Mi se pare că e cam exagerată treaba asta! (…) Mi se pare că a căzut la mijloc un om care are şi meritele lui în toată dezvoltarea societăţii româneşti. Repetarea acestei chestiuni după câteva luni de încarcerare devine supărătoare”, consideră Ion Iliescu.

Citiți articolul integral AICI

Related posts

Leave a Comment