Confruntarea greilor

Jurnalistul Robert Turcescu va fi moderatorul confruntării dintre principalii candidaţi la alegerile prezidenţiale care va avea loc vineri la Palatul Parlamentului. Turcescu speră că dezbaterea, la care vor participa Mircea Geoană, Traian Băsescu şi Crin Antonescu, va fi una “vie”.”Vreau să îi asigur pe colegii din presă care vor fi prezenţi la faţa locului că vor avea ocazia să formuleze întrebări pentru candidaţi şi, după un algoritm pe care l-am stabilit, sperăm să existe cât mai multe răspunsuri pentru aceste întrebări. E o formulă care, şi din punct de vedere televizual, să nu arate a show, a spectacol plictisitor, a monolog din partea candidaţilor. Vrem să asistăm la o dezbatere vie din care să rezulte atât calităţile oratorice, cât şi capacitatea lor de a crea o stare de empatie cu publicul căruia i se adresează”, a spus Turcescu.
Jurnalistul a mai subliniat că speră ca dezbaterea să se desfăşoare pe fondul unui comportament civilizat. “Mizez la această dezbatere pe un comportament civilizat. Vorbim despre nişte oameni care vor să ajungă şefi de stat în România”, a mai declarat Turcescu.
Confruntarea dintre primii trei candidaţi clasaţi în sondaje va avea loc vineri, la Palatul Parlamentului. Anunţul a fost făcut de consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu după ce s-a întâlnit cu echipa lui Crin Antonescu. Şi social-democratul Victor Ponta a confirmat prezenţa lui Mircea Geoană.

Related posts

Leave a Comment