UBB

Europa din inima Clujului meu

Autor: Claudiu.Padurean din 9 mai 2019, Vizualizari: 721

Europa din inima Clujului meuDe Cristian Lungu, preşedinte PMP Cluj
Aderarea României la Uniunea Europeană a schimbat în bine ADN-ul Clujului. Dintr-un bastion al prostului gust, în care culorile naţionale erau afişate pe coşurile de gunoi sau pe pavaje, Clujul a devenit un oraş european al cărui profil socio-cultural se apropie mai mult de cel al Parisului sau Bruxelles-ului decât de cel al altor oraşe din Europa de Est, după cum arată un stiu de acum câţiva ani realizat de Institutul Intercultural din Timişoara. Sau, altfel spus, Clujul a devenit un oraş occidental şi prosper, locuit de oameni liberi şi demni, pentru că a ştiut să îmbrăţişeze cu mintea şi cu inima ceea ce are de bun de oferit Uniunea Europeană.

Categorie: Opinii / VOX POLITICA

 

Mesajului liderului PMP Cluj pentru clujeni, cu ocazia Zilei Marii Uniri

Autor: invitati din 3 decembrie 2018, Vizualizari: 1 014

Alaturi de oficialitatile locale s-a aflat, in Cluj-Napoca si presedintele PMP Cluj, senatorul Vasile Cristian Lungu.
Acesta a transmis si un mesaj către clujeni.

Mesajului liderului PMP Cluj pentru clujeni, cu ocazia Zilei Marii Uniri
Mesajului liderului PMP Cluj pentru clujeni, cu ocazia Zilei Marii Uniri

Categorie: VOX POLITICA

 

Ovidiu Lungu: Victor Negrescu a intreprins pasii cei mai importanti necesari preluarii Presedintiei Consiliul Uniunii Europene

Autor: invitati din 13 noiembrie 2018, Vizualizari: 1 380

Preşedintele PES Cluj, Ovidiu Lungu, l-a felicitat pe Victor Negrescu pentru activitatea din minister, pentru faptul că fostul ministru a parcurs  paşii cei mai importanţi necesari preluării Preşedinţiei Consiliul Uniunii Europene de către România

Categorie: VOX POLITICA

 

Tinerii social-democrati vin in ajutorul familiilor aflate in dificultate: "De la om la om"

Autor: invitati din 21 octombrie 2018, Vizualizari: 4 041

Tinerii social-democrati clujeni vin in ajutorul familiilor aflate in dificultate: "De la om la om".

Categorie: VOX POLITICA

 

Ce facem slaba gospodărire a bogătiei naturale oferite de lacul Tarnita

Autor: invitati din 18 septembrie 2018, Vizualizari: 885

Ce facem slaba gospodărire a bogătiei naturale oferite de lacul TarnitaSi acum despre incompetenta sau nepăsarea sau reaua vointă a administratiilor locale riverane lacului Tarnita!

Categorie: VOX POLITICA

 

PMP Cluj-împotriva adminstrării haotice si discretionare a localitătii Floresti!

Autor: invitati din 11 septembrie 2018, Vizualizari: 790

PMP Cluj-împotriva adminstrării haotice si discretionare a localitătii Floresti!Floresti! Cluj!
Un exemplu de administrare după bunul plac al primarului!
O localitate care se dezvoltă haotic, după reguli stiute si dorite doar de primarul Sulea si de acolitii dumnealui.

Categorie: VOX POLITICA

 

Problema Unirii cu Moldova trebuie readusă în actualitate

Autor: invitati din 30 august 2018, Vizualizari: 796

Problema Unirii cu Moldova trebuie readusă în actualitateLa 78 de ani de la odiosul Diktat de la Viena în urma căruia din trupul ?ării a fost înstrăinat Nord-Vestul Ardealului, problema Unirii cu Republica Moldova este, în unele Consilii Locale amânată

Categorie: VOX POLITICA

 

Marco Romario Pop: George Cristian Maior ambasadorul “statului paralel” în SUA

Autor: invitati din 28 august 2018, Vizualizari: 4 216

de Marco Romario Pop

 

Astăzi, când România e impărţită în două tabere, când ţara pare un câmp de bătălie care găzduieşte un război civil între două tabere cu oameni care se acuză reciproc de o toleranţă scăzută la manipulare, apare pe scenă George Cristian Maior, actualul ambasador al României în SUA. Profund afectat de scrisoarea domnului Rudolph Giuliani, un apropiat al preşedintelui Donald Trump, adresată preşedintelui Klaus Iohannis, Maior sugerează că totul a fost pus la cale de actuala putere aflată la guvernare iar ca declaraţia de onorabil ambasador în SUA să nu fie lăsată oricum, mai adaugă o scurtă caracterizare a domnului Giuliani, care pare a fi un simplu cetăţean care îsi dă cu părerea fără a fi întrebat de cineva.

Categorie: VOX POLITICA

 

Vladimir Matusan: Sub Alin Tise s-a consumat un alt episod din ciclul incalcarilor regulamentului Consiliului Judetean Cluj!

Autor: invitati din 30 iulie 2018, Vizualizari: 6 143

Nu trece sedintă a Consiliului Judetean Cluj fără ca Alin Tise să ofere un spectacol gălăgios, un spectacol care costă multi bani contribuabilii clujeni.

Categorie: VOX POLITICA

 

Unde este pasajul de supratraversare peste calea ferata in zona Taietura Turcului – Tudor Vladimirescu, domnule primar Emil Boc?

Autor: invitati din 30 iulie 2018, Vizualizari: 872

Într-o lună, toamna ne găseşte cu aceleaşi probleme de trafic în Cluj-Napoca, revenirea studenţilor în oraş şi începerea şcolii pentru elevi va duce din nou la blocarea circulaţiei, în tot acest timp Emil Boc şi consilierii PNL Cluj neavând nicio soluţie viabilă pentru rezolvarea problemei.

Categorie: VOX POLITICA

 

Dragoş Forgaci: Tinerii liberali şi-au atacat proprii lor părinţi...

Autor: invitati din 5 mai 2018, Vizualizari: 2 731

Preşedintele TSD Cluj-Napoca, Dragoş Forgaci, a declarat de curând că declaraţiile tinerilor din PNL sunt jenante, având în vedere că şi-au atacat proprii părinţi.

Categorie: VOX POLITICA

 

Deputatul Horia Nasra: Baisoara are nevoie de un primar tanar si harnic. Adrian Jisa poate fi solutia buna pentru Baisoara

Autor: invitati din 1 aprilie 2018, Vizualizari: 8 375

Una dintre cele mai importante comune din zona de munte a Clujului, Băişoara, este în acest moment într-o degringolada administrativă după decesul fostului primar, Minodora Luca. Inclusiv la nivel de informare, comuna pare încă condusă de fostul primar, site-ul administraţiei locale nefiind actualizat.

Categorie: VOX POLITICA

 

Senatorul Vasile Ilea: Management defectuos la Sala Polivalenta. Cine explica pierderile?

Autor: invitati din 12 martie 2018, Vizualizari: 994

Primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, şi-a reafirmat recent preocuparea pentru infrastructura sportivă a oraşului, dezvoltarea acesteia şi oferirea posibilităţii unui acces cât mai larg al clujenilor la ea. Ideea în sine este mai mult decât binevenită, însă în acest context trebuie avute în vedere două aspecte:

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra: Proiectia bugetara propusa de Lojigan este o gluma proasta! PNL si-a dorit la Campia Turzii sa inchida gura opozitiei. Planul a esuat, grupul e unit!

Autor: invitati din 15 februarie 2018, Vizualizari: 3 158

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, consideră că proiecţia bugetară gândită de primarul Câmpiei Turzii şi majoritatea liberală este „o glumă proastă”. De asemenea, liderul social-democraţilor clujeni a mai declarat că la Câmpia, PNL şi-a dorit să „închidă gura opoziţiei” dar „planul a eşuat, grupul e unit!”.

Categorie: VOX POLITICA

 

Consilierii Locali ai PSD Cluj-Napoca solicita publicarea HOTARARILOR de Consiliu Local in cazul Lucan!

Autor: invitati din 12 ianuarie 2018, Vizualizari: 1 949

Consilierii Locali PSD Cluj-Napoca, prin dl. Dan Morar, solicită primarului Emil Boc comunicarea publică a tuturor hotărârilor Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca care au vizat colaborarea între Primăria Cluj-Napoca, atât cu  clinica medicului Mihai Lucan Lukmed cât şi cu Institutul Urologic şi de Transplant Renal.

Categorie: VOX POLITICA

 

Trei vesti bune pentru Cluj de la Ministerul Sanatatii

Autor: invitati din 9 ianuarie 2018, Vizualizari: 4 102

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a anunţat astăzi trei veşti bune pentru Cluj de la Ministerul Sănătăţii:

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra despre replicile dintre Dragnea si Tudose: Nu citesc stiri mondene. Dragnea este presedintele PSD iar Tudose premierul Romaniei

Autor: invitati din 2 ianuarie 2018, Vizualizari: 1 651

Presedintele PSD Cluj, Horia Nasra, a comentat recent relatia tensionată dintre presedintele PSD, Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose din ultima perioadă.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra arata cu degetul spre Alin Tise: Scandalurile politice umbresc CENTENARUL. Presedintele CJ Maramures, Gabriel Zetea, dat ca model de bune practici

Autor: invitati din 1 noiembrie 2017, Vizualizari: 2 140

De Horia Nasra, deputat PSD

În mai puţin de două luni intrăm în anul în care sărbătorim CENTENARUL, Marea Unire de la 1918 fiind cel mai important eveniment istoric al poporului român, Unirea realizându-se într-un context deosebit, prin trei momente succesive, pe cale democratică: unirea Basarabiei, a Bucovinei, a Transilvaniei cu Vechiul Regat.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra: Marea Neagra trebuie sa fie o prioritate a Uniunii Europene cand Romania va prelua presedintia Consiliului UE

Autor: invitati din 9 octombrie 2017, Vizualizari: 1 278

Preşedintele PSD Cluj, Horia Nasra, consideră că Marea Neagră trebuie să fie o prioritate a Uniunii Europene când România va prelua preşedinţia Consiliului UE.

Categorie: VOX POLITICA

 

Petro Poroşenko şi Ucraina trebuie să înţeleagă că drepturile românilor din această ţară nu pot fi călcate în picioare!

Autor: invitati din 28 septembrie 2017, Vizualizari: 2 563

Petro Poroşenko şi Ucraina trebuie să înţeleagă că drepturile românilor din această ţară nu pot fi călcate în picioare!De Daniel Buda, europarlamentar PPE

Astăzi, în cadrul şedinţei Grupului PPE din Parlamentul European a avut loc o dezbatere pe tema noii legi a Educaţiei din Ucraina care prevede interzicerea învăţământului în limbile minorităţilor în ciclurile superioare celui primar. Astfel, peste 400.000 de etnici români vor fi afectaţi de această lege profund nedreaptă care îngrădeşte un drept fundamental al omului, respectiv dreptul la educaţie. Am propus în cadrul Grupului PPE ca acest subiect să fie supus spre dezbatere şi în cadrul şedinţei plenare a Parlamentului European şi sunt convins că, acest lucru se va întâmpla cu sprijinul colegilor mei din Grup. Chiar dacă formaţiunea politică din care provine preşedintele Petro Poroşenko este parte a familiei Grupului PPE, iniţiativa preşedintelui a stârnit îngrijorare la Bruxelles şi este condamnată cu fermitate. Acţiunea acestuia este regretabilă mai ales că nu doar România, ci şi alte state care sunt afectate de noua lege a educaţiei au fost alături de Ucraina în momentele dificile ale istoriei şi, mai ales, în cel mai recent conflict cu Rusia. Petro Poroşenko trebuie să înţeleagă că drepturile românilor din Ucraina nu pot fi călcate în picioare şi nici negociate. Vă redau mai jos intervenţia susţinută de mine în şedinţa Grupului PPE de astăzi:

Categorie: VOX POLITICA

 

Prezenţa la Cluj a Comisiei de Dezvoltare Regionala din Parlamentului European va responsabiliza şi mai mult România

Autor: invitati din 25 septembrie 2017, Vizualizari: 847

Prezenţa la Cluj a Comisiei de Dezvoltare Regionala din Parlamentului European va responsabiliza şi mai mult RomâniaDe Daniel Buda, europarlamentar PPE

Vizita la Cluj a delegaţiei Comisiei de Dezvoltare Regională din Parlamentul European s-a încheiat cu o vizită la Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” aflat în subordinea Consiliului Judeţean Cluj. Cu această ocazie a avut loc un schimb de opinii cu directorul aeroportului, domnul David Ciceo, care ne-a prezentat proiectele de viitor ale instituţiei precum şi faptul că în aceste zile, aeroportul sărbătoreşte 2 milioane de pasageri înregistraţi în acest an.

Categorie: VOX POLITICA

 

Grupul PPE din Parlamentul European este aproape de agricultorii din România şi din Uniunea Europeană!

Autor: invitati din 19 septembrie 2017, Vizualizari: 973

Grupul PPE din Parlamentul European este aproape de agricultorii din România şi din Uniunea Europeană!Grupul PPE este cel mai puternic apărător din Parlamentul European al intereselor fermierilor europeni. Acesta este cel care a asigurat un buget substanţial pentru agricultură în timpul ultimei reforme a Politicii Agricole Comune.

Categorie: VOX POLITICA

 

Vladimir Mătusan îl atentionează pe Alin Tise să fie atent la documentatia proiectelor sustinute de Guvern prin PNDL

Autor: invitati din 15 septembrie 2017, Vizualizari: 853

Având în vedere mai vechile şi recentele stângăcii administrative ale Executivului Consiliului Judeţean Cluj, care produc efecte negative imediate şi pe termen lung, PSD Cluj îi solicită preşedintelui Consiliului Judeţean, Alin Tişe, să depună la timp documentaţia pentru finanţarea drumurilor judeţene, obţinută prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Categorie: VOX POLITICA

 

Guvernul PSD finanţează proiectele clujenilor: 670,367,594 de lei pentru dezvoltarea localităţilor din Cluj!

Autor: invitati din 20 iulie 2017, Vizualizari: 1 100

PSD Cluj salută alocarea celor 670,367,594 de lei de către Guvernul PSD, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, pentru obiective de dezvoltare şi modernizare din judeţul Cluj.

Categorie: VOX POLITICA

 

Ludovic Orban: Victoria norocoasa a motilor. Horia Nasra: Gresiti domnule Orban, motii nu au fost invinsi niciodata, nu pot fi invinsi!

Autor: invitati din 10 iulie 2017, Vizualizari: 6 784

Mii de moţi s-au adunat şi în 2017 la Crucea Iancului de la Mărişel, pentru a-i aduce un omagiu lui Avram Iancu şi eroilor care au luptat pentru apărarea neamului românesc. Primarul comunei Mărişel, Viorel Ghic, a reuşit să organizeze evenimentul extrem de bine, în condiţiile în care la manifestare era aşteptat, ca invitat de onoare, proaspătul preşedinte al PNL, dl. Ludovic Orban.

Categorie: VOX POLITICA

 

Horia Nasra sare in apararea profesorilor, explicandu-i lui Tariceanu ca este o onoare sa fii profesor

Autor: invitati din 10 iunie 2017, Vizualizari: 1 640

După  de Legea salarizării a fost adoptata de Parlamentul României, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a exprimat nemulţumirea în privinţa măririlor salariale. Iar majorarile pentru profesori i s-au parut cele mai nepotrivite.

Categorie: VOX POLITICA

 

PSD transformă ţara într-o moşie condusă de corupţi

Autor: invitati din 4 mai 2017, Vizualizari: 1 103

de Monica Macovei, europarlamentar, M10

PSD face exact ce a dorit să facă, în iarnă, prin OUG 13 şi prin legea graţierii. Şi mai mult decât atât: PSD graţiază corupţii, vrea să audieze procurori în Parlament, poate şi jurnalişti şi protestari, elimină cvorumul de şedinţă obligatoriu la comisiile parlamentare. Atunci, doar protestele din stradă i-au oprit.

Categorie: VOX POLITICA

 

Salarii cu 30% mai mari pentru primari! Horia Nasra: Salariile lor trebuiau crescute inca de acum cativa ani!

Autor: invitati din 25 aprilie 2017, Vizualizari: 1 200

Parlamentarii au supus la vot secret majorarea salariilor pentru primari. Propunerea de majorare a salariilor a venit din partea PSD, cea de vot secret din partea PNL. 

 

Categorie: VOX POLITICA

 

Cornel Itu: Deputatii PSD au votat pentru facilitati acordate celor care ofera sponsorizari sau acte de mecenat

Autor: invitati din 21 aprilie 2017, Vizualizari: 1 785

Am votat miercuri, 19 aprilie, alături de colegii din Grupul Parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, pentru adoptarea Proiectul de Lege pentru modificarea art.456 alin.(1) lit. d) din Legea nr.227/2015 privind Codul Fiscal, noul act normativ aducând îmbunătăţiri în privinţa facilităţilor acordate celor care oferă sponsorizări, fac acte de mecenat sau finanţează burse private.

Categorie: VOX POLITICA

 

Mesajul de Paşte al senatorului Vasile Cristian Lungu (P)

Autor: Claudiu.Padurean din 11 aprilie 2017, Vizualizari: 2 632

Mesajul de Paşte al senatorului Vasile Cristian Lungu (P)Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! E ziua în care iertăm şi dăruim, ziua in care învăţăm să fim mai buni! Vă doresc tuturor un Paşte fericit alături de cei dragi!

 

Categorie: Politica / VOX POLITICA

 
Inapoi Inainte


Reclama

Reclama