www.AutoPieseonline24.ro

ASR Principesa Maria vine la prezentarea a două cărti de exceptie la Cluj

Autor: mihaela.ursan din 10 decembrie 2018, Vizualizari: 516

ASR Principesa Maria vine la prezentarea a două cărti de exceptie la ClujAlteţa Sa Regală Principesa Maria a României va fi prezentă miercuri, 12 decembrie, la Cluj.

Categorie: Eveniment

 

Moş Nicolae vine în Piaţa Unirii din Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 4 decembrie 2018, Vizualizari: 319

Moş Nicolae vine în Piaţa Unirii din ClujPrimăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu SC Coral Impex SRL şi Târgul de Crăciun Cluj-Napoca pregătesc o surpriză celor mici, în ajun de Moş Nicolae. Acesta va fi prezent mâine, 5 decembrie 2018, la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca din Piaţa Unirii. Cei mai cuminţi copii, care vor veni în piaţă, vor primi cadouri din partea moşului şi vor avea parte de un spectacol de teatru special dedicat celor mici: ”Fram, ursul polar.”

Categorie: Eveniment

 

Competiţie de dezbateri pentru studenţii Universităţii Babeş-Bolyai

Autor: Claudiu.Padurean din 3 decembrie 2018, Vizualizari: 338

Competiţie de dezbateri pentru studenţii Universităţii Babeş-BolyaiStudenţii Universităţii Babeş-Bolyai sunt invitaţi la una dintre cele mai interesante competiţii de dezbateri. Este vorba de dezbateri parlamentare, care implică patru echipe de câte două persoane care vor pleda pro sau contra pe o temă dată. 

 

 

Categorie: Eveniment

 

IMAGINI SPECTACULOASE. Cum au serbat clujenii Centenarul Marii Uniri

Autor: Claudiu.Padurean din 1 decembrie 2018, Vizualizari: 405

IMAGINI SPECTACULOASE. Cum au serbat clujenii Centenarul Marii UniriCentenarul Marii Uniri a fost serbat cu fast la Cluj. La Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii au avut loc concerte folclorice, urmate de concerte ale unor trupe precum Holograf sau Zdop şi Zdup. 

Categorie: Eveniment

 

Cardinalul Francisco Monterisi a participat la dezvelirea statului cardinalului Iuliu Hossu

Autor: Claudiu.Padurean din 30 noiembrie 2018, Vizualizari: 455

Cardinalul Francisco Monterisi a participat la dezvelirea statului cardinalului Iuliu HossuUn moment de comuniune între ortodocşi şi catolici a avut loc în această dimineaţă de Sfântul Andrei în catedrala greco-catolică Schimbarea la Faţă din Cluj. Eminenţa Sa cardinalul Francisco Monterisi, care este Marele Prior al Academiei Internaţionale a Sfântului Mauriţiu, şi mitropolitul ortododox al Clujului, Înalt Prea Sfinţia Sa Andrei Andreicuţ, au luat parte la liturghia oficiată de episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, Prea Sfinţia Sa Florentin Crihălmeanu, care este şi el Mare Prior pentru Transilvania al Academiei Internaţionale a Sfântului Mauriţiu, potrivit ViaCluj.tv.

Categorie: Eveniment / Spiritualitate

 

Statuia primului cardinal al românilor, amplasată în centrul Clujului

Autor: Claudiu.Padurean din 27 noiembrie 2018, Vizualizari: 1 159

Statuia primului cardinal al românilor, amplasată în centrul ClujuluiStatuia primului cardinal al românilor, Iuliu Hossu, a fost amplasată în centrul Clujului, pe Bulevardul Eroilor. Statuia a fost înălţată în imediata apropiere a catedralei greco-catolice Schimbarea la Faţă, locul unde se afla tronul de arhiereu a lui Iuliu Hossu.

Categorie: Eveniment

 

Light up your winter holidays la Iulius Mall

Autor: mihaela.ursan din 22 noiembrie 2018, Vizualizari: 522

Light up your winter holidays la Iulius MallClujenii sunt invitati sâmbăta, 24 noiembrie, la Iulius Mall, pentru a lua parte la aprinderea luminitelor care decorează centrul comercial.

Categorie: Eveniment

 

Satul lui Mos Craciun se deschide in Floresti

Autor: Claudiu.Padurean din 22 noiembrie 2018, Vizualizari: 966

Satul lui Mos Craciun se deschide in FlorestiSatul lui Moş Crăciun va fi deschis vineri în cea mai mare comună din România, Floreşti. Deschiderea va avea loc de la ora 19.00, iar satul va rămâne deschis până în 3 ianuarie. 

Categorie: Eveniment

 

Cate femei sunt batute in Romania? Violenta impotriva femeilor, tema de dezbatere la Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 20 noiembrie 2018, Vizualizari: 507

Cate femei sunt batute in Romania? Violenta impotriva femeilor, tema de dezbatere la ClujInstitutul Francez din Cluj a programat pentru duminică, de la ora 17.00, în mediateca de pe strada I.I.C. Brătianu, o dezbatere legată de violenţa împotriva femeilor, urmată de o proiecţie de film. Evenimentul este organizat de Institutul francez Cluj-Napoca şi Asociaţia VIVAD cu sprijinul TV5 Monde.

 

Filmul este în limba franceză cu subtitrare în limba română. Dezbaterea va avea loc în limba română.


Participarea la eveniment este liberă în limita locurilor disponibile. Participanţii vor fi încurajaţi să facă o donaţie, dacă doresc, pentru a susţine proiectele Asociaţiei VIVAD. 

 

Categorie: Eveniment

 

Calatorie în lumea povestilor, spectacol interactiv la Teatrul Puck

Autor: mihaela.ursan din 19 noiembrie 2018, Vizualizari: 542

Calatorie în lumea povestilor, spectacol interactiv la Teatrul PuckSpectacolul interactiv este o premieră. Acesta promite distractie cu muzică, dans si mult umor.

Categorie: Eveniment

 

O urna cu pamant din toate provinciile romanesti va fi depusa in Catedrala Incoronarii de la Alba Iulia

Autor: Claudiu.Padurean din 16 noiembrie 2018, Vizualizari: 567

O urna cu pamant din toate provinciile romanesti va fi depusa in Catedrala Incoronarii de la Alba IuliaÎn Catedrala Încoronării din Alba Iulia va depusă mâine o urnă cu pământ adus din toate provinciile româneşti. Urna va fi depusă în cadrul unei ceremonii religioase oficiată în catedrală.

Categorie: Eveniment

 

Cenaclul Flacăra revine la Cluj-Napoca

Autor: bianca.padurean din 8 noiembrie 2018, Vizualizari: 603

Cenaclul Flacăra revine la Cluj-NapocaLa cererea publicului, organizatorul Spotlight redeschide porţile Cenaclului Flacăra pe 11 noiembrie, ora 20:00, la cinema Florin Piersic.

La eveniment şi-au anunţat participarea Andrei Păunescu şi trupa Totuşi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puşkaş, Cristian Buica, Emeric Imre, Vanghele Gogu Vali Moldovan şi alţi invitaţi surpriză.

Categorie: Eveniment

 

Jandarmii au amendat un clujean pentru că a organizat un protest pe Facebook

Autor: Claudiu.Padurean din 6 noiembrie 2018, Vizualizari: 624

Jandarmii au amendat un clujean pentru că a organizat un protest pe FacebookUn clujean a fost amendat de jandarmi pentru convocarea pe Facebook a unei adunări publice nedeclarate autorităţilor. Mitingul a avut loc în 21 octombrie, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Clujeanul Cornel Vîlcu spune că va contesta sancţiunea, pe motiv că a fost vorba despre un gest individual de protest. 

Categorie: Eveniment

 

Inscrie-te la concursul „Tanarul Jurnalist al Anului”. Premii de 1000 de euro

Autor: bianca.padurean din 3 noiembrie 2018, Vizualizari: 740

Inscrie-te la concursul  „Tanarul Jurnalist al Anului”. Premii de 1000 de euroFundaţia Freedom House România este în plină pregătire a ediţiei aniversare a Concursului Naţional „Tânărul Jurnalist al Anului”. Aniversăm 20 de ani – o vârstă rotundă, primii laureaţi fiind desemnaţi în 1998 – şi 18 ediţii desfăşurate.

Categorie: Eveniment

 

Victimele de la Colectiv, comemorate de peste 100 de persoane, la Cluj

Autor: bianca.padurean din 30 octombrie 2018, Vizualizari: 636

Victimele de la Colectiv, comemorate de peste 100 de persoane, la ClujPeste 100 de persoane au comemorat, marţi seara, victimele incendiului din clubul Colectiv, pe pietonala de pe Eroilor. Oamenii au aprins lumânări, au ţinut în mâini fotografii ale victimelor şi au ascultat muzică rock. 

 

 

Categorie: Eveniment

 

Bal caritabil pentru reabilitarea Casei Iuliu Maniu

Autor: Claudiu.Padurean din 30 octombrie 2018, Vizualizari: 665

Bal caritabil pentru reabilitarea Casei Iuliu ManiuTot mai mulţi români se alătură efortului de a reabilita casa lui Iuliu Maniu. În 23 noiembrie 2018, la Zalău, membrii Clubului Rotary Zalău strâng fonduri pentru finalizarea reabilitării Casei Memoriale ”Iuliu Maniu” din Bădăcin. 

Categorie: Eveniment

 

Aproximativ 100 de clujeni au iesit in strada pentru a-l sustine pe Augustin Lazar

Autor: Claudiu.Padurean din 25 octombrie 2018, Vizualizari: 794

Aproximativ 100 de clujeni au iesit in strada pentru a-l sustine pe Augustin LazarAproximativ 100 de persoane au protestat în această seară în centrul Clujului împotriva intenţiei ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de a-l revoca pe procurorul general al României, Augustin Lazăr.

Categorie: Eveniment

 

Doua spectacole pentru cei mici, in acest weekend la Puck

Autor: mihaela.ursan din 25 octombrie 2018, Vizualizari: 695

Doua spectacole pentru cei mici, in acest weekend la PuckCei mici sunt asteptati în acest weekend la Teatrul de Păpusi „Puck” cu două spectacole deosebite.

Categorie: Eveniment

 

6, vine FISC-ul, Festivalul International de Stand-Up Comedy!

Autor: bianca.padurean din 25 octombrie 2018, Vizualizari: 698

6, vine FISC-ul, Festivalul International de Stand-Up Comedy!A şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Stand-Up Comedy promite o săptămână de pomină şi râs cu lacrimi la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj.Pe 5 noiembrie se dă startul săptămânii de comedie cu un maraton de stand-up comedy, cu Ioana State, Nicu Bendea, Unguru` Bulan, Bobi Dumitraş şi Raul Gheba. Cei 5 maeştri ai umorului fin te vor purta printr-o călătorie ce te va da pe spate atât la propriu cât şi la figurat.

Categorie: Eveniment

 

Premiul pentru "Cel mai bun spectacol" al Festivalului Internaţional de Teatru "Fest(in) pe Bulevard" de la Bucureşti vine la Cluj

Autor: daniel.sarbu din 22 octombrie 2018, Vizualizari: 1 222

Premiul pentru "Cel mai bun spectacol" al Festivalului Internaţional de Teatru "Fest(in) pe Bulevard" de la Bucureşti vine la Cluj
Premiul pentru "Cel mai bun spectacol" al Festivalului Internaţional de Teatru "Fest(in) pe Bulevard" de la Bucureşti vine la Cluj

Producţie a Teatrului Maghiar de Stat din Cluj, spectacolul "Illegitim" de Adrian Sitaru şi Alina Grigore, în regia lui Adrian Sitaru, a câştigat premiul pentru categoria "Cel mai bun spectacol", la cea de a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru "Fest(in) pe Bulevard", Bucureşti. Actorul Bacs Miklos a primit în cadrul aceleaşi gale, pentru rolul Victor din "Illegitim", premiul pentru "Cel mai bun actor în rol principal". Ambele premii au fost ridicate de regizorul Adrian Sitaru, prezent la Gala de premiere desfăşurată duminică seara, pe scena Teatrului Nottara din Bucureşti.

Categorie: Eveniment / Cultura

 

Judecătorul Danilet la Via Cluj TV: Riscam prescriptia raspunderii penale in dosare de mare coruptie

Autor: bianca.padurean din 18 octombrie 2018, Vizualizari: 1 783

Judecătorul Danilet la Via Cluj TV: Riscam prescriptia raspunderii penale in dosare de mare coruptieJudecatorul clujean Cristi Danilet a declarat la Via Cluj TV in emisiunea Romania Via Cluj moderata de Raul Chis ca OUG 92 de modificare a legilor justitiei ar putea avea ca efect intarzierea solutionarii unor dosare de mare coruptie si posibila prescriptie a raspunderii penale. "Este o afectare a activitatii anticoruptie", a declarat fostul membru al CSM la Via Cluj TV.

Categorie: Politica / Eveniment / Social

 

Zeci de persoane evacuate din cauza unui incendiu izbucnit la subsolul unui bloc

Autor: Claudiu.Padurean din 18 octombrie 2018, Vizualizari: 829

Zeci de persoane evacuate din cauza unui incendiu izbucnit la subsolul unui blocUn bloc de 10 etaje din Cluj, de pe strada Oaşului, a fost afectat de un grav incendiu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. 13 persoane au primit la faţa locului îngrijiri medicale. 

Categorie: Eveniment

 

Targul de Craciun isi deschide portile in 23 noiembrie

Autor: Claudiu.Padurean din 18 octombrie 2018, Vizualizari: 780

Targul de Craciun isi deschide portile in 23 noiembrieAnul acesta, Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca îşi va deschide porţile în data de 23 noiembrie, sub tema „Uneşte oamenii, reuneşte familionul”. Organizatorii îi invită pe clujeni să exploreze ideea de centenar din perspectiva unirii oamenilor în ansamblul diversităţii culturale pe care Clujul o găzduieşte.

Categorie: Eveniment

 

UPDATE. Incendiu in cea mai faimoasa padure din Transilvania. Arde Padurea Hoia-Baciu

Autor: Claudiu.Padurean din 15 octombrie 2018, Vizualizari: 2 289

UPDATE. Incendiu in cea mai faimoasa padure din Transilvania. Arde Padurea Hoia-BaciuUn incendiu a izbucnit în această seară în Pădurea Hoia-Baciu, de la marginea Clujului. Localnicii au alertat Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, iar la faţa locului au fost trimişi pompierii. Nu au fost semnalate victime. 

Categorie: Eveniment

 

We Love Retro a pus in vanzare ultimele 700 de bilete

Autor: bianca.padurean din 10 octombrie 2018, Vizualizari: 831

We Love Retro a pus in vanzare ultimele 700 de bileteSâmbătă, 20 octombrie, de la 20:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va avea loc cea de-a cincea ediţie We love retro, organizată de Spotlight, aduce pe scenă mai mulţi artişti de renume ai anilor ’90. În fiecare an festivalul s-a bucurat de câte un nou record de audienţă, iar anul acesta biletele sunt aproape Sold Out.

Categorie: Eveniment

 

Aroma de cafea te poate duce într-o destinatie de vis

Autor: mihaela.ursan din 9 octombrie 2018, Vizualizari: 800

Aroma de cafea te poate duce într-o destinatie de visSunt ultimele zile de „Coffee & GO! #aroundtheworld" la Iulius Mall Cluj.

Categorie: Eveniment

 

TiMAF ii aduce la Cluj pe Alex Dima, Vama si spectacolul de teatru Coada

Autor: bianca.padurean din 8 octombrie 2018, Vizualizari: 805

TiMAF ii aduce la Cluj pe Alex Dima, Vama si spectacolul de teatru CoadaCea de-a VIII-a editie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania -TiMAF revine în luna octombrie cu un program de divertisment dedicat tuturor clujenilor. TiMAF este un proiect ce reuneşte în cadrul său o serie de activităţi gândite să atragă tinerii spre diferite forme de exprimări artistice, promovează arta în formele ei cele mai diverse şi vizează un public fomat în mare parte din tineri.

Categorie: Eveniment

 

Noaptea Albă a Galeriilor la Cluj-Napoca

Autor: mihaela.ursan din 5 octombrie 2018, Vizualizari: 879

Noaptea Albă a Galeriilor la Cluj-NapocaNoaptea Albă a Galeriilor se va desfăsura în Cluj-Napoca în data de 5 octombrie, începând cu ora 19:00.

Categorie: Eveniment

 

PROTEST: MASS-MEDIA SUB ATACUL PUTERII

Autor: Claudiu.Padurean din 2 octombrie 2018, Vizualizari: 1 215

PROTEST: MASS-MEDIA SUB ATACUL PUTERIISemnatarii acestui protest solicită forţelor democratice din România o reacţie publică la declaraţiile făcute ieri de Liviu Dragnea, preşedintele partidului de guvernământ şi al Camerei Deputaţilor, declaraţii care încalcă flagrant şi ameninţă o valoare democratică fundamentală: independenţa presei.

Categorie: Eveniment

 

Cenaclul Flacara reinvie la Cluj, la Polivalenta

Autor: bianca.padurean din 1 octombrie 2018, Vizualizari: 974

Cenaclul Flacara reinvie la Cluj, la PolivalentaClujenii pentru care cenaclul Flacara a insemnat o parte din tineretea lor au ocazia sa asculte acele melodii, live. Evenimentul Remember Cenaclul Flacara va avea loc pe 21 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. El va aduce laolaltă atât nostalgici dornici să retrăiască momentele marilor întâlniri ale Cenaclului, cât şi tineri iubitori de folk şi cultură. 

Categorie: Eveniment

 
Inapoi Inainte


Reclama

Reclama