UBB

“U” Mobitelco BT învinge la Bucureşti

Autor: ovi.tebu din 4 decembrie 2010, Vizualizari: 1 165

Elevii antrenaţi de Marcel Ţenter s-au impus în meciul jucat împotriva celor de la CSM Bucureşti, cu scorul de 85 la 77. Meciul a contat pentru etapa a XIII-a, a Diviziei A la baschet masculin şi a însemnat a noua victorie a studenţilor în acest campionat.
Clujenii au făcut deplasarea la Bucureşti cu un lot din care au lipsit Rob Thomson şi Andrei Bercean, ambii accidentaţi, dar golul lăsat de cei doi a fost umplut cu succes de apariţia, în lot, a lui Ionuţ Mocanu.
Partida a început mai bine pentru oaspeţi, iar la pauză tabela arata 41-30, după un joc în care universitarii au câştiga ambele sferturi.
După pauză gazdele au câştigat sfertul al treilea, cu scorul de 24 la 18, dar clujenii nu s-au lăsat intimidaţi şi şi-au adjudecat ultimul sfert cu scorul de 26 la 23.
Cei mai buni jucători din echipa “U” Mobitelco BT au fost: Zoran Krstanovic cu 23 de puncte şi 10 recuperări, Mihai Silvășan autor a 17 puncte şi 5 recuperări, şi Kyndall Dykes cu 15 puncte şi 2 recuperări. De la gazde s-a remarcat Justin Herndon cu 18 puncte şi 7 recuperări.
“A fost un meci foarte greu mai ales din cauza accidentărilor survenite în ultima săptămână. Am câştigat acest meci datorită dorinţei extraordinară pe care au arătat-o jucătorii mei. Este o victorie care ne oferă speranţă şi încredere. Vreau să-i mulţumesc lui Ionuţ Mocanu pentru ajutorul oferit în această partidă”, a declarat antrenorul echipei universitare, Marcel Ţenter.
În etapa viitoare, clujenii vor primii vizita echipei CS Politehnica Iaşi, într-un meci ce se va disputa sâmbăta, 11 decembrie.dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama