UBB

Băncile din Rusia au majorat cursul oficial la dolar şi la euro

Autor: octavian.sergentu din 1 iunie 2010, Vizualizari: 1 092

Băncile din Rusia au majorat cursul oficial la dolar şi la euroPiaţa valutară rusească a consemnat perpetuarea slăbirii valutei naţionale ruseşti în raport cu moneda europeană( Euro) şi dolarul american.
Deja la începutul sesiunii comerciale cotaţiile valutei americane au urcat peste nivelul de 31 de ruble, iar euro-ul a urcat la 38 de ruble. Cursul oficial al dolarului este de 33 de copieci şi constituie 31,07 rubl./dolar. S-a scumpit substanţial valuta europeană: cursul oficial pentru ziua de mâine s-a ridicat la 22 de copeici- până la 38,03 rubl./euro.
În prezent valuta americană se comercializează la nivelul de 31,21 rub., mai mult cu 40 copeici mai mult decât ziua comercială precdentă. Afacerile maximale la nivelul doalrului se realizează la nivelul 31,4 rubl./dolar, afacerile maximale cu euro sunt la 38,1 rubl./euro.
Pe fundalul creşterii cursului la dolar şi euro a sporit şi cotaţia coşului bivalutar ($0,55 şi 0,45 euro). Actualmente coşul Băncii Rusiei este avaluat la nivelul de 34,33 rub., ceea ce semnifică cu 23 de copeici mai mult decât nivelul de închidere a zilei comerciale de ieri.dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama