KINGS ON ICE, cel mai spectaculos show de patinaj artistic din lume ajunge la Cluj in 7 decembrie, la BT Arena

Autor: bianca.padurean din 11 octombrie 2019, Vizualizari: 214

KINGS ON ICE, cel mai spectaculos show de patinaj artistic din lume ajunge la Cluj in 7 decembrie, la BT ArenaKings On Ice este unul dintre cele mai aşteptate evenimente din Cluj-Napoca. Pe 7 decembrie la Sala Polivalentă (BT Arena), cei 20 de artişti cu peste 70 de medalii la competiţii mondiale şi europene, împreună cu celebrul patinator Evgeni Plushenko şi renumitul violonist Edvin Marton promit publicului un show de neuitat, emoţionant.


Cei interesaţi pot cumpăra bilete pentru Kings On Ice online de pe http://spotlights.ro/koi/ sau de la Casa De Cultură a Studenţilor.

 

Evgeni Plushenko, cel mai cunoscut patinator la momentul actual, multiplu campion mondial, va sosi în Cluj-Napoca, pe 7 decembrie, în cadrul evenimentului Kings On Ice. Are la active cincizeci de premii printre care: trei Medalii olimpice de aur (2002, 2006, 2010), fiind de patru ori câştigător al Competiţiei Grand Prix, de cinci ori campion european, de şapte ori câştigătorul Campionatului Naţional de Patinaj din Rusia şi primul patinator care a efectuat săritura cu cvadruplu toe loop - triplu toe loop - dublu loop.

 

Alături de Evgeni Plushenko, invitaţii speciali ai evenimentului de la Cluj sunt renumiţi reprezentanţi ai patinajului artistic: Adelina Sotnikova, Alexander Viktorovich Smirnov şi Yuko Kawaguti, Ivan Righini, Dmitri Soloviev, Elena Ilinyk.

 

Kings On Ice va oferi acrobaţii spectaculoase care îţi vor taia respiraţia, acompaniate de sunetele celebrului Stradivarius al lui Edvin Marton. „Prinţul Viorii” promite un show de neuitat, o retrospectivă emoţionantă a pieselor care au cucerit milioane de ascultători din toate colţurile lumii.

 

Ia-ţi ACUM bilet pentru Kings On Ice şi hai să-i vezi pe cei mai renumiţi campioni ai patinajului mondial, în frunte cu regele gheţii, Evgeni Plushenko şi celebrul violonist Edvin Marton!

 

 

Eveniment  organizat de Spotlights - Events Creator.

dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama