www.AutoPieseonline24.ro


Ford marchează începutul productiei de serie a noului Ford Puma

Autor: mihaela.ursan din 8 octombrie 2019, Vizualizari: 634

Ford marchează începutul productiei de serie a noului Ford PumaFord marchează începutul productiei de serie a noului Ford Puma la uzina de ultimă generatie din Craiova, pentru a răspunde cererii clientilor din segmentul cu cea mai rapidă crestere din industria auto.


Oferit cu tehnologia avansată de propulsie electrică EcoBoost Hybrid de 48 de volti, noul crossover compact inspirat din gama SUV-urilor este primul vehicul hibrid fabricat în România.

Ford marchează începutul productiei de serie a noului Ford PumaFord Puma a fost dezvăluit la sfârsitul lunii iunie a acestui an si se alătură gamei extinse de SUV-uri si de crossovere Ford din Europa, inclusiv Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, Kuga, Edge si noul Explorer Plug-In Hybrid.

„Noua Puma reprezintă următorul capitol din filosofia de design a Ford centrată pe om, care va consolida marca Ford în Europa în ceea ce priveste calitatea, multitudinea de tehnologii si plăcerea de a conduce”, a declarat Stuart Rowley, Presedintele Ford Europa, aflat astăzi la fabrica de la Craiova. „Nu am nicio îndoială că Puma va avea un succes urias în toată Europa”.

Ford marchează începutul productiei de serie a noului Ford PumaPentru a sustine productia noului model Puma, Ford a demarat încă de anul trecut un amplu proces de angajare a aproximativ 1.700 de oameni si a investit aproximativ 200 de milioane de euro în uzina sa din Craiova. Ford Puma oferă nu numai eficienţă la nivelul consumului de carburant prin propulsorul mild-hybrid *, dar şi cel mai bun spaţiu de încărcare din segment. Investiţia totală a Ford la Craiova se ridică la aproximativ 1,5 miliarde euro de la preluarea uzinei în 2008.

Ian Pearson, Presedintele Ford România a declarat: „Sunt onorat si mândru că împreună cu echipa noastră din Craiova suntem parte a acestui nou si deosebit capitol reprezentat de lansarea productiei noului Puma. Este o mare realizare pentru noi să producem aici, la Craiova, nu numai cel mai avansat vehicul din punct de vedere tehnologic fabricat vreodată în România, ci si primul cu tehnologie hibridă integrată. As dori să multumesc tuturor angajatilor nostri pentru toată munca lor si pentru tot ceea ce fac zi de zi pentru compania noastră”.

Pe lângă tehnologia sofisticată de motorizaremild-hybrid, carismaticul Ford Puma oferă versatilitatea unui spa?iu de încărcare de 456 litri, inclusiv inovatorul Ford MegaBox. Totodată noul model produs la Craiova vine cu tehnologii ce conferă încredere, printre care Tempomatul Adaptiv cu Oprire-Pornire (Adaptive Cruise Control with Start & Stop), Sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere (Speed Sign Recognition) si Sistemul de centrare pe mijlocul benzii (Lane Centring). Nu în ultimul rând, noul Ford Puma prezintă caracteristici de confort premium, cum ar fi scaunele cu masaj lombar, primele de acest fel din segment.dle templates freefilm online


Categoria: Auto

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama