UBB


Planetariu Mobil revine la Cluj cu spectacolul ”Jumătate de secol de la primul pas pe Luna”

Autor: bianca.padurean din 10 septembrie 2019, Vizualizari: 319

Planetariu Mobil revine la Cluj cu spectacolul ”Jumătate de secol de la primul pas pe Luna”Planetariu Mobil revine la Cluj - Napoca, în perioada 19 – 22 septembrie 2019 cu spectacolul "Jumătate de secol de la primul pas pe Lună". Au trecut 50 de ani de cand astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima data pe lună. Planetariu mobil vă invită să sărbătorim împreună jumatate de secol de la primul pas pe luna, printr-un spectacol interactiv.


Reprezentaţiile show-ului educaţional vor include explicaţii de la doi povestitori unplugged, care vor interacţiona cu publicul, proiecţiile live spectaculoase, mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul. Evenimentele se vor desfăşura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri şi înălţimea de 5 metri, care va fi plasat în interiorul cinematografului Dacia de pe strada Bucegi nr. 11 (Manaştur).

 

Proiecţiile se vor desfăşura între orele 9:00 şi 18:00, din oră în oră. Durata unei proiecţii este de aproximativ 50 de minute, iar preţul unui bilet este 16 de lei.

Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0740.365.699 sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoţitor adult.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Astronomică PLUTO.

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama