UBB


Cat au investit clujenii in buchetele de flori din prima zi de scoala

Autor: Claudiu.Padurean din 9 septembrie 2019, Vizualizari: 244

Cat au investit clujenii in buchetele de flori din prima zi de scoalaÎnceputul unui nou an şcolar este un moment plin de emoţie, iar buchetele de flori reprezintă o expresie a recunoştinţei. Reprezentanţii celui mai important lanţ de florării din Transilvania, Magnolia, au realizat un studiu referitor la ceea ce a însemnat cumpărarea florilor care au fost dăruite învăţătoarelor şi profesoarelor.


”Faţă de o zi obişnuită, vânzările din florării cresc în medie cu 40%, având bineînţeles nişte vârfuri- duminica seara şi luni dimineaţa.

La mare căutare sunt buchetele gata făcute, media unui astfel de buchet variind de la 60-70 lei până la 100-200 lei.

 

Nu e nicio surpriză că trandafirii sunt preferaţi,  în special mixuri de trandafiri, însă foarte căutate sunt şi florile de primăvară sau aranjamentele tematice de toamnă. Se remarcă o creştere a vânzărilor de plante sau aranjamente din plante, acestea reprezentând circa 15% din totalul vânzărilor începutului de an şcolar.

 

Faptul că deţinem florării în centru sau în malluri, ne-a ajutat să venim mai uşor în ajutorul clienţilor noştri, mai ales că mulţi dintre aceştia sunt fideli, statisticile aratând o proporţie de 50% a clienţilor returning”, spun reprezentanţii Magnolia.

 

Emoţia micilor şcolari care vin să aleagă cel mai frumos buchet pentru doamna nu se poate descrie în cuvinte. Buchetul e dus cu mândrie la festivitatea de început de an şcolar şi dăruit cu dragoste dascălului. În el pare că sunt puse toate speranţele unui început de an bun“, spune Gabriela Mărginean, PR Manager la Florăriile Magnolia.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama