UBB


Admitere la USAMV Cluj: 552 locuri la nivel de licenta, din care 196 bugetate

Autor: bianca.padurean din 9 septembrie 2019, Vizualizari: 301

Admitere la USAMV Cluj: 552 locuri la nivel de licenta, din care 196 bugetateUniversitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca scoate la concurs pentru anul universitar 2019-2020, sesiunea de toamnă, la studiile de licenţă, 552 de locuri, din care 196 bugetate, în 21 de programe de studiu acreditate în cadrul celor cinci facultăţi.


Acestea sunt: Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Zootehnie şi Biotehnologii, Facultatea de Medicină Veterinară şi Facultatea de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor.

 

La Facultatea de Medicină Veterinară mai sunt doar 30 de locuri cu taxă, care vor putea fi glisate la buget în funcţie de nota de admitere a candidaţilor.

 

Înscrierile pentru studiile universitare de licenţă au început astăzi, 9 septembrie, şi se vor încheia în 20 septembrie, iar selecţia candidaţilor USAMV Cluj-Napoca la studiile universitare de licenţă (pe domenii şi programe de studii) se va face, între 20-26 septembrie, prin concurs de admitere după media obţinută la examenul de bacalaureat, cu excepţia Facultăţii de Medicină Veterinară (FMV), care are probe specifice de concurs.

 

Oferta educaţională pentru masterat cuprinde, în sesiunea de toamnă, 245 de locuri, din care 21 sunt bugetate, iar pentru studiile universitare la distanţă sunt alocate 117 locuri cu taxă în sesiunea de toamnă.

 

În total, pentru anul academic 2019-2020, USAMV Cluj-Napoca a scos la concurs 1.338 locuri bugetate şi 1.101 locuri cu taxă.

Detalii privind sesiunea de admitere de toamnă, AICI.

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama