UBB


Parcul Central devine un drum al vinului, la Central Park Wine Festival

Autor: bianca.padurean din 12 august 2019, Vizualizari: 439

Parcul Central devine un drum al vinului, la Central Park Wine FestivalPeste două mii de etichete de vin, vedete, zeci de food truck-uri, live cooking shows, concerte live, proiecţii de film în aer liber, activităţi pentru toate vârstele îi aşteaptă pe clujeni la Central Park Wine FestivalCentrul Clujului se transformă în perioada 29 august – 1 septembrie într-o hartă a vinurilor de calitate, româneşti şi internaţionale. 


Participanţii vor descoperi o multitudine de zone viticole: zona tradiţional-moldovenească, cu cramele din Republica Moldova, zonele româneşti cu cele mai bune vinuri din Banat, Crişana, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia şi Transilvania. Nelipsite vor fi şi zonele internaţionale cu vinuri de marcă din Grecia, Bulgaria, Italia, Turcia, Chile, Argentina si multe altele.

 

Pe parcursul celor patru zile muzica live va fi unul dintre ingredientele de bază ale acestui festival care a reunit la prima ediţie nu mai puţin de 70.000 de oameni, clujeni şi turişti din toată lumea. Timp de patru zile, chitara, pianul, orchestra şi voci cunoscute vor însoţi participanţii la cel mai mare festival în aer liber dedicat vinului, gastronomiei, muzicii şi culturii.

 

Premieră: Sesiuni de live cooking

A doua ediţie a Central Park Wine Festival vine cu multe suprize. Sesiunile de live cooking pregătite de organizatori se vor număra printre principalele atracţii ale festivalului. Până acum, au confirmat prezenţa Laura Cosoi, chef Nicolai Tand şi Paul Siserman „The InkChef”.

 

Veţi avea ocazia să aflaţi din secretele culinare ale Laurei Cosoi, care vine în Cluj-Napoca la scurt timp după ce a obţinut Premiul Special al Juriului în cadrul concursului „Gourmand Awards” de la Macao cu cea de-a doua sa carte, Forma gustului.

Chef Nicolai Tand, vedeta de la Antena Stars, va găti şi el în Parcul Central într-o bucătărie profesionistă în aer liber, special gândită pentru sesiunile de live cooking.

 

În prima zi a festivalului, în bucătăria în aer liber se va instala chef Paul Siserman, fost concurent la MasterChef şi recent câştigător al unui prestigios premiu în Sicilia, Marele Premiu al Tonului Roşu. În cadrul concursului care s-a desfăşurat pe o perioadă de patru zile în Italia, Paul Siserman a reuşit să surclaseze inclusiv reprezentanţii ţării gazdă.

Pe pagina de Facebook Central Park Wine Festival puteţi urmări toate noutăţile şi detaliile despre activităţile din cadrul evenimentului care va avea loc între 29 august – 1 septembrie.

 

Pe gurmanzi şi nu numai îi aşteaptă sesiuni de live cooking cu vedete, iar cei care vor să afle totul despre câteva vinuri internaţionale deosebite au opţiunea de a participa la masterclass-urile susţinute de către Horia Hăsnaş. Masterclass Best in Balkans se desfăşoară în două sesiuni, în 30 şi 31 august, începând cu ora 18 în incinta restaurantului Chios din Parcul Central.

 

Central Park Wine Festival – pentru întreaga familie

 

Festivalul este gândit în aşa fel încât să te poţi bucura de finalul verii în parc, alături de întreaga familie. Partenerii evenimentului pregătesc zone pentru copii, pentru pasionaţii de sport, dar şi zone în care adulţii se pot relaxa în voie – de exemplu proiecţiile de film în aer liber.

 

Copiii vor avea o zonă special gândită pentru ca ei să simtă experienţa festivalului, iar cei mari să se poată bucura în voie de sutele de vinuri, concerte şi show-urile de live cooking pe care le pregătesc organizatorii.

 

Pentru copii se vor organiza ateliere creative şi distractive, zone de relaxare şi de joacă şi inclusiv zone pentru bebeluşi cu piscine cu bile, castel gonflabil, tunele şi multe alte surprize. Cei puţin mai mari pot învăţa diverse tehnici de pictură şi decupaj, pot lua parte la ateliere de modelaj sau la activităţi de tip forest school pentru a descoperi mediul înconjurător.

 

Zona de proiecţii de film va fi una cu adevărat deosebită anul acesta. Vei avea oportunitatea de a simţi atmosfera festivalului în timp ce urmăreşti un film bun pe înserat, savurând un pahar de vin şi gustând din delicatese. Filmele din acest an prezente la Central Park Wine Festival sunt: Vieţi duble, Parking, Leto - O vară RocknRoll şi Omul care l-a ucis pe Don Quijote. Cele patru filme ne poartă în mai multe lumi, acoperind mai multe genuri: comedie, acţiune, musical şi dramă.

 

Parcul Central se transformă astfel, timp de patru zile, într-un drum al vinului, într-o poveste în care poţi să fii chiar tu personajul principal. Caută locurile special gândite pentru ca feed-ul tău de Instagram să transmită ce frumoasă e vara în inima Transilvaniei, alături de prieteni, vin de calitate, muzică şi mâncare.

Central Park Wine Festival 2019 promite o experienţă unică, o călătorie de bun-gust prin lumea vinului şi a gastronomiei, o călătorie condimentată cu muzică live şi multe activităţi interesante timp de patru zile.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama