UBB


Socant: Un barbat din Manastireni a violat doua minore, fiicele concubinei sale

Autor: Claudiu.Padurean din 6 august 2019, Vizualizari: 697

Socant: Un barbat din Manastireni a violat doua minore, fiicele concubinei saleUn bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Mănăstireni a fost arestat preventiv, sub acuzaţia că ar fi violat două minore. Acestea erau fiice concubinei sale. Acelaşi bărbat este acuzat că ar fi încercat să o violeze şi pe sora concubinei, care are doar 12 ani!


”La data de 2 august, în urma unei sesizări privind comiterea unor fapte de agresiune sexuală asupra unor minore, poliţiştii au demarat de îndată verificări pentru clarificarea situaţiei şi luarea unor măsuri ferme.

 

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Mănăstireni, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu două minore – fiicele concubinei sale. De asemenea, bărbatul ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale şi cu sora concubinei sale, o minoră în vârstă de 12 ani.

 

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama