UBB


#Alexandra, omagiata la Untold - Zeci de mii de oameni au salutat curajul tinerei ucise de monstrul din Caracal VIDEO

Autor: Claudiu.Padurean din 4 august 2019, Vizualizari: 994

#Alexandra, omagiata la Untold - Zeci de mii de oameni au salutat curajul tinerei ucise de monstrul din Caracal VIDEOAproape 100.000 de oameni au luat parte la concertele şi spectacolele programate în cea de-a treia zi a festivalului Untold. Ploaia care a căzut ieri la Cluj i-a descurajat doar pe puţini dintre fanii festivalului, care s-au strâns în număr mare pentru a vedea artişti precum DJ Diablo sau Danny Avilla.


Cel mai aşteptat concert al serii a fost cel susţinut de Bastille pe scena principală de pe stadionul ClujArena. Performanţele muzicale, dar şi spectacolul de lumini ori efectele pirothenice i-au încântat pe fanii festivalului.

 

Însă cel mai emoţionant moment al serii a fost oferit de DJ Diablo, care a proiectat fotografia Alexandrei Măceşanu, adolescenta răpită şi ucisă de monstrul din Caracal. Zeci de mii de oameni şi-au aprins luminile telefoanele mobile pentru a-i aduce astfel un omagiu tinerei curajoase, al cărei caz a zguduit o planetă întreagă.

 


 

Foarte mulţi spectatori au venit din alte ţări. Ei au adus steaguri ale Israelului, Libanului, Germaniei, Statelor Unite ale Americii, Franţei, Australiei, Marii Britanii ori Malaeziei.

 

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama