UBB


SportinCluj: FC Universitatea joaca la Resita

Autor: Claudiu.Padurean din 2 august 2019, Vizualizari: 998

SportinCluj: FC Universitatea joaca la ResitaFC Universitatea Cluj porneşte într-o nouă tentativă de promovare în Liga I prin intermediul unui meci disputat în deplasare, împotriva unei echipe de tradiţie din fotbalul românesc. Este vorba de CSM Reşiţa, cunoscută şi sub numele de Milanul din Banat, potrivit SportinCluj.ro.


FC Universitatea Cluj porneşte la drum cu un staff nou, iar antrenorul Cristian Dulca a ţinut să reamintească faptul că obiectivul clujenilor este promovarea.

 

Aşteptăm cu nerăbdare începutul campionatului şi ne concentrăm, în primul rând, asupra acestui prim joc, cu CSM Reşiţa, după care vom lua fiecare etapă în parte. Va fi un campionat foarte disputat, cu echipe de tradiţie, cu suporteri, ceea ce este foarte bine pentru fotbalul nostru, în primul rând. Mă aştept la 10.000-11.000 de spectatori la Reşiţa, pentru că ei nu au mai jucat de foarte mult timp în Liga a II-a. Respectăm adversarul, este primul joc şi trebuie să îl tratăm cu multă seriozitate, dar, evident, vrem să ne impunem”, e mesajul lui Cristian Dulca.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama