UBB


CFR Cluj a eliminat-o pe Maccabi Tel Aviv din Liga Campionilor

Autor: Claudiu.Padurean din 30 iulie 2019, Vizualizari: 747

CFR Cluj a eliminat-o pe Maccabi Tel Aviv din Liga CampionilorCFR Cluj a reuşit să o elimine pe campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv, din preliminariile Ligii Campionilor. Clujenii au obţinut un rezultat de egalitate, 2-2, în partida disputată în Ţara Sfântă.


Israelienii au marcat primul gol al partidei, în minutul 15, prin Blackman. CFR Cluj a egalat în minutul 18, prin Culio, iar în minutul 42 clujenii au trecut în avantaj, după ce Rondon a reluat în poartă un şut al lui Culio, respins de portarul israelienilor.

 

Maccabi Tel Aviv a egalat în minutul 48 prin Cohen. La acest scor, CFR Cluj s-a calificat mai departe, graţie victoriei de pe teren propriu, cu 1-0, datorită golului marcat de Omrani.

 

Partida din Israel l-a readus pe teren pe George Ţucudean, revenit după probleme medicale. De asemenea, unul dintre jucătorii buni a fost Adrian Păun, căpitanul echipei a doua a CFR Cluj, cu care echipa clujeană a abordat până acum Liga I.

 

CFR Cluj urmează să joace cu Celtic Glasgow. Turul va avea loc în 6 sau 7 august, iar returul în 13 august.

 

Echipa care va câştiga cele două partide se va califica în play-off-ul Ligii Campionilor, iar cea care va pierde va continua în calitate de cap de serie într-una dintre grupele Ligii Europa.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama