UBB


Trei lucruri esentiale pentru vacanta la mare 2019

Autor: bianca.padurean din 29 iulie 2019, Vizualizari: 803

Trei lucruri esentiale pentru vacanta la mare 2019Sezonul estival a început şi o mare pare a românilor îşi fac deja planuri pentru vacanţa la mare din 2019. Chiar dacă plajele din România sunt deja pline, perioada de vârf a sezonului turistic începe abia în august când mare parte a angajaţilor va avea concediu.


Cum îţi vei petrece vacanţa la mare depinde de mulţi factori. Planificarea amănunţită înainte de plecare este foarte importantă. Dacă pleci fără anumite lucruri importante pentru tine concediul tău poate deveni un coşmar. Iată câteva idei pentru ceea ce îţi poate lipsi:

 

Pătură, parasol şi saltea gonflabilă

 

Majoritatea oamenilor care îşi petrec concediul de vară la mare au un singur scop: relaxarea. Ei doresc să evadeze de cotidian şi să se relaxeze pe plajă, în bătaia soarelui, împreună cu cei apropiaţi. Dar câteodă închirierea unui şezlong are un preţ exagerat.

 

Propunerea noastră este următoarea: nu porni la plajă fără să iei cu tine o pătură subţire sau câteva cearceafuri pentru a avea pe ce să te întinzi. Salteaua gonflabilă este foarte utilă atât în apă cât şi pe malul mării. Deoarece în ultima perioadă radiaţia razelor de soare este foarte putenică, nu uita să iei cu tine pălărie de soare şi cremă de soare protectoare cu factor UV cât mai ridicat.

 

Şi dacă vrei să ai mai multă umbră închiriază-ţi un parasol.

 

Costum de baie

 

Costumul de baie pentru femei şi slipul pentru bărbaţi nu poate lipsi din garderobă când îţi petreci concediul la mare. Cel mai bine este să ai mai multe modele şi tipuri şi nu este indiferent ce alegi.

 

Pe plajă vei purta poate toată ziua costum de baie. Nu este indiferent cum îţi stă şi cum te simţi purtându-l. Dacă vrei să te bronzezi poartă un bikini de culoare deschisă, veselă. După ce ai făcut o baie schimbă-te cu alt costum uscat. Dacă vrei să ai un look elegant alege un costum de baie întreg care poate fi chiar modelator pentru a-ţi rearanja figura. Costumele de baie întregi în anul 2019 sunt la modă.

 

Dacă ai şi un accesoriu potrivit (sacoşă de plajă, eşarfă sau tunică) poţi să fii şi mai distinsă. În plus, dacă te-a prins prea tare soarele eşarfa o poţi folosi şi să te protejezi.

 

Ladă frigorifică

 

Dacă ai portbagajul la maşină destul de încăpător merită să iei cu tine o ladă frigorifică portabilă şi câteva baterii de gheaţă. Dacă o umplii cu răcoritoare şi bere poţi să ai toată ziua băutura rece la dispoziţie fără să plăteşti suprapreţ.

 

 

În loc de concluzie

 

Dacă faci vacanţa la mare, gândeşte-te din timp de ce vei avea nevoie şi fă o listă ca să nu uiţi nimic important acasă. Dar dacă, totuşi, s-a întâmplat să uiţi ceva, nu te enerva. Concediu plăcut!

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama