UBB


Incepe o noua editie a Electric Castle

Autor: Claudiu.Padurean din 17 iulie 2019, Vizualizari: 1 212

Incepe o noua editie a Electric CastleÎn judeţul Cluj a început unul dintre cele mai importante festivaluri muzicale din România. La ediţia din acest an a Electric Castle sunt aşteptaţi aproximativ 250.000 de fani. Ei vor veni pentru a urmări artişti precum Florence+The Machine, Limp Bizkit, 30 Seconds To Mars sau Bring Me The Horizon.


Ediţia din acest an a Electric Castle are o zi în plus, iar azi este Ziua Zero, cea în care artiştii şi spectatorii îşi fac încălzirea pentru unul dintre cele mai frumoase festivaluri din România. Festivalul a crescut, iar în prezent nu mai este axat pe muzică electronică, ci, dimpotrivă, organizatorii încearcă să ofere fanilor o diversitate cât mai mare de genuri muzicale, spune directorul de comunicare al Electric Castle, Andi Vanca.

 

 

Electric Castle este organizat pe domeniul castelului Banffy, un edificiu de secol XV, care era supranumit odinioară Versailles-ul Transilvaniei. Organizatorii au amenajat 10 scene pentru muzicieni, iar un grup format din opt artişti internaţionali din Europa, Statele Unite ale Americii şi Japonia, specializaţi în New Media, a pregătit instalaţii speciale pentru fani. A fost amenajată o suprafaţă totală de 300.000 de metri pătraţi, care include 17.000 de locuri de camping. Există autobuze speciale care îi transportă pe fanii festivalului din Cluj în Bonţida. De asemenea, în perioada festivalului, trenurile CFR opresc în halta din sat. Există şi 5.000 de locuri de parcare pentru care care au venit cu maşinile.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama