UBB


Locuri la UBB pentru absolventii de liceu care vor sa studieze in maghiara si germana

Autor: Claudiu.Padurean din 15 iulie 2019, Vizualizari: 1 112

Locuri la UBB pentru absolventii de liceu care vor sa studieze in maghiara si germanaAbsolvenţii de liceu care vor să studieze în limba germană au posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele 164 de locuri bugetate şi 350 de locuri cu taxă scoase la concurs, în perioada 16 – 31 iulie 2019, de Universitatea Babeş-Bolyai.


UBB oferă, pentru anul universitar 2019-2020, un număr de 9 specializări în limba germană la nivel licenţă şi alte 5 specializări în aceeaşi limbă la nivel master, nivel la care candidaţii pot opta pentru unul dintre cele 69 de locuri bugetate şi 119 locuri cu taxă scoase la concurs.

 

De asemenea, Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziţia candidaţilor care doresc să studieze la una dintre cele 72 de specializări de licenţă existente în limba maghiară peste 1.100 de locuri bugetate şi peste 1.730 de locuri cu taxă la nivel licenţă (formele de învăţământ cu frecvenţă şi la distanţă), precum şi peste 490 de locuri bugetate şi peste 1000 de locuri cu taxă la nivel master. 

 

Perioada de admitere pentru noul an universitar este cuprinsă între 16 şi 31 iulie 2018. Calendarul admiterii cuprinde perioada de înscrieri, probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestaţiilor, confirmarea locurilor şi perioada de redistribuire a locurilor rămase disponibile.

 

Tematica de concurs şi bibliografia pentru probele scrise se găsesc afişate pe paginile oficiale ale fiecărei facultăţi, iar calendarul admiterii poate fi consultat accesând link-urile: http://admitere.ubbcluj.ro/ro/licenta/calendar/ şi http://admitere.ubbcluj.ro/ro/master/calendar/.

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama