UBB


Lucrari in ritm accelerat pe sectorul 1 al Drumului Bistritei

Autor: Claudiu.Padurean din 24 iunie 2019, Vizualizari: 838

Lucrari in ritm accelerat pe sectorul 1 al Drumului BistriteiLucrările de reabilitare şi modernizare derulate de Consiliul Judeţean Cluj pe lotul 1 al Drumului Bistriţei – DJ 109 Răscruci – Borşa – Vultureni, de la km 0+000 la km 20+786, avansează în ritm alert. Investiţia face parte din proiectul cu finanţare europeană ”Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere de importanţă regională - Traseu Regional Transilvania Nord, Drumul Bistriţei, prin modernizarea şi reabilitarea DJ 109 (intersecţie DN1C – limita jud. Sălaj) de la km 0+000 la km 31+976”.


În această etapă, constructorii execută lucrări la poduri, podeţe şi căi de acces la proprietăţi, fundaţii adâncite de parapet, casete în vederea lărgirii căii de rulare, înlocuirea dalelor de beton deteriorate, şanţuri de beton şi rigole carosabile.

 

Lucrările de modernizare ce vizează tronsonul cuprins între km 0+000 şi km 20+786, mai exact de la joncţiunea cu drumul naţional DN 1C până la intersecţia cu drumul judeţean DJ 109A, pe direcţia Răscruci – Borşa – Vultureni, se vor finaliza prin aşternerea de covor asfaltic în două straturi, binder şi strat de uzură, lucrări de marcaje şi semnalizare rutieră şi altele. Lucrările sunt executate de SC Diferit SRL.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama