UBB


Ritm alert pe santierul Drumului Bistritei

Autor: Claudiu.Padurean din 22 iunie 2019, Vizualizari: 816

Ritm alert pe santierul Drumului BistriteiLucrările de reabilitare şi modernizare derulate de Consiliul Judeţean Cluj pe Lotul 2: DJ 109 Aşchileu - limită cu judeţul Sălaj, de la km 20+786 la km 31+976, din cadrul proiectului european ce vizează Traseul Regional Transilvania Nord, Drumul Bistriţei, avansează extrem de rapid. Lucrările vizează atât calea de rulare, cât şi zona din vecinătatea acesteia, spun reprezentanţii Consiliului Judeţean.


Începute în luna martie a acestui an, lucrările constau, în această etapă, în realizarea de şanţuri betonate şi rigole carosabile, pozarea şi instalarea de tuburi de dren şi de acces, respectiv casete în vederea lărgirii căii de rulare. Totodată, constructorii execută şi lucrări de frezare şi alte operaţiuni pregătitoare la sistemul rutier pentru asigurarea frontului de lucru în vederea următoarelor etape.

 

De altfel, pentru asigurarea unei viteze de lucru şi a unei eficienţe sporite, executantul lucrărilor a mărit semnificativ numărul de muncitori şi cel de utilaje.

 

Lucrările se desfăşoară dinspre limita cu judeţul Sălaj spre intersecţia cu drumul judeţean DJ 109A, pe direcţia Aşchileu, iar tronsonul de drum vizat are o lungime de 11,19 kilometri.

 

De mare amploare şi anvergură, proiectul de investiţii finanţat din fonduri europene prevede lucrări complexe ce încep de la fundaţie şi se vor finaliza prin aşternerea de covor asfaltic în două straturi, binder şi strat de uzură, lucrări de marcaje şi semnalizare rutieră, etc.

 

Lucrările pe acest lot sunt executate de Asocierea Dacia Asphalt SRL – Dacia Faber SRL.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama