UBB


,,Fata din Vestul Sălbatic”, de Puccini, înregistrată de către Filarmonica de Stat Transilvania pentru o casă de discuri din Olanda

Autor: mihaela.ursan din 19 iunie 2019, Vizualizari: 904


Sub bagheta maestrului Lawrence Foster, Orchestra Filarmonicii de Stat "Transilvania", împreună cu Corul de bărbati si alături de o echipă uriasă de profesionisti, înregistrează, în studioul Radio Cluj, opera în concert ,,Fata din Vestul Sălbatic” de Puccini.

Cu aceasta ocazie, publicul clujean va putea vedea si pe scenă această desfasurare de forte, într-una dintre cele mai atipice si mai frumoase opere scrise de Puccini.

Evenimentul va avea loc vineri, 21 iunie 2019, de la ora 19:00, la Colegiul Academic. Spectacolul va include subtitrare în limba română.

„Nu a mai existat o înregistrare de studio cu această operă din 1978, când s-a făcut cu Royal Opera House Covent Garden, Zubin Mehta dirijor, Carol Neblett, soprană (Minnie), Placido Domingo (Dick Johnson) tenor şi Sherrill Milnes bariton (şeriful Jack Rance)”, tin să remarce reprezentantii Filarmonicii din Cluj.

Lucrarea este inregistrata pentru imprimarea unui CD produs de Pentatone, una dintre cele mai mari case de discuri din Olanda.

,,Fata din Vestul Sălbatic”, de Puccini, înregistrată de către Filarmonica de Stat Transilvania pentru o casă de discuri din Olanda

dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama