UBB


Un targ de flori, un parada a homosexualilor si procesiunea de Rusalii aduc restrictii de circulatie in week-end

Autor: Claudiu.Padurean din 14 iunie 2019, Vizualizari: 1 066

Un targ de flori, un parada a homosexualilor si procesiunea de Rusalii aduc restrictii de circulatie in week-endPrimăria Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie cu ocazia evenimentelor ce se vor desfăşura în acest sfârşit de săptămână.


Astfel, cu ocazia evenimentului ”Piaţa de flori altfel”, se va închide circulaţia rutieră pe str. Inocenţiu Micu Klein şi pe str. Fortăreţei, cu excepţia riveranilor, din data de 14 iunie 2019, ora 7.00 până în data 16 iunie, ora 23.00.

 

De asemenea, pentru desfăşurarea în bune condiţii a marşului ”Cluj Pride 2019”, se impun restricţii de circulaţie sâmbătă, 15 iunie 2019, între orele 18.00 – 19.00 pe următorul traseu: Piaţa Unirii – Bd-ul Eroilor (pietonal) - Piaţa Avram Iancu – Calea Dorobanţilor, cu restricţionarea parţială şi secvenţială a circulaţiei rutiere pe o bandă – str. Piteşti – B-dul 21 Decembrie 1989, cu restricţionarea parţială şi secvenţială a circulaţiei rutiere pe banda dedicată CTP, sensul de mers spre Cartierul Mănăştur –  Piaţa Unirii latura de est.

 

Duminică, 16 iunie 2019, între orele 18.00 – 19.00, cu ocazia unei manifestări publice religioase de Rusalii, se va închide circulaţia rutieră pe următorul traseu:  Piaţa Avram Iancu – Bd. 21 Decembrie 1989 – Piaţa Unirii (latura de est) – - Bd. Eroilor – Piaţa Avram Iancu – Catedrala Ortodoxă. De asemenea, în acelaşi interval orar, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe strada Napoca şi pe strada Universităţii.

dle templates freefilm online
Sursa: foto: Andi Daisler

Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama