UBB

Klaus Iohannis: PSD este un partid-catastrofa, cu o guvernare catastrofala

Autor: Claudiu.Padurean din 23 mai 2019, Vizualizari: 684

Klaus Iohannis: PSD este un partid-catastrofa, cu o guvernare catastrofalaPreşedintele României, Klaus Iohannis, a lansat un atac dur la adresa PSD, pe care l-a denumit un partid catastrofă. Klaus Iohannis a declarat la Cluj că PSD caută un vinovat pentru eşecurile sale, iar de data aceasta dă vina pe Uniunea Europeană, pentru că este contextul alegerilor europene.


”La noi, vedem de doi ani jumate un partid-catastrofă, numit PSD, cu o guvernare catastrofală. Cineva trebuie să fie vinovat pentru aceste lucruri! Păi, cum să meargă pesedistul şi să spună că este incapabil, fiindcă n-au un concept şi ei lucrează pentru hoţul din vârful partidului? Nu poate să spună aşa ceva!”, spune Klaus Iohannis. 

 

Preşedintele României a declarat că de vină pentru creşterea euroscepticismului şi pentru apariţia partidelor eurofobe sunt vinovaţi politicienii care, la Bruxelles, declară că sunt pro-europeni, iar acasă dau vina pe Uniunea Europeană. O altă cauză a euroscepticismului în creştere ar, în opinia lui Klaus Iohannis, faptul că Uniunea Europeană nu a ştiut să îşi comunice corect rezultatele pozitive. Declaraţiile au fost făcute la Cluj, în cadrul unui dialog public găzduit de Universitatea Babeş-Bolyai.

dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama