UBB

Pasagerul cu numărul 1 milion în 2019, sărbătorit de către aeroportul clujean

Autor: mihaela.ursan din 23 mai 2019, Vizualizari: 668

Pasagerul cu numărul 1 milion în 2019, sărbătorit de către aeroportul clujeanPasagerul cu numărul 1 milion, înregistrat în anul 2019, a fost sărbătorit de către Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj.


Pasagerul cu numărul 1 milion înregistrat în anul 2019 pe Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca este un pasager al operatorului de zboruri Ryanair, zbor FR 2698 Londra - Cluj-Napoca.

Carmen Mariana Bolba a fost selectată în timpul zborului si premiată la sosirea pe aeroport, în prezenţa reprezentantilor autorităţilor locale, a instituţiilor si organizaţiilor partenere si a reprezentantilor mass media.

Numărul de 1 milion de pasageri a fost atins anul acesta, de către aerogara din Cluj, cu o zi mai repede comparativ cu anul precedent.

Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj atinge pentru a noua oară în istoria sa pragul de 1 milion de pasageri înregistrati într-un an calendaristic, realizare deosebit de importantă ce se datorează atât strategiei de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare, cât si extinderii retelei de rute prin intensificarea negocierilor cu operatorii aerieni.


dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama