UBB

SportinCluj: FC Universitatea Cluj a obtinut o victorie vitala cu Sportul Snagov

Autor: Claudiu.Padurean din 22 mai 2019, Vizualizari: 719

SportinCluj: FC Universitatea Cluj a obtinut o victorie vitala cu Sportul SnagovFC Universitatea Cluj a obţinut, la linită, o victorie vitală în lupta pentru promovare. Clujenii au câştigat cu scorul de 1-0 partida disputată împotriva Sportului Snagov, printr-un gol marcat la finalul meciului de către Pârvulescu. Ca urmare a acestei victorii, Universitatea Cluj a revenit pe locul 3 în Liga a II-a, care îi permite să joace barajul, potrivit SportinCluj.ro.


Pentru a spera la calificarea în Liga I în anul Centenarului clubului, fotbaliştii Universităţii Cluj trebuie să câştige atât meciul de la Baloteşti, cât şi partida cu Pandurii Târgu-Jiu.

 

„Am jucat cu toţii. Băieţii au făcut un efort extraordinar pe teren, plus cei din tribună. Am jucat toţi împotriva a 13 jucători de la Snagov şi ţin să le mulţumesc celor care au fost la meci pentru că şi în momentele dificile din prima repriză i-am simţit tot timpul în spatele nostru şi ne-au dat energia de care am avut nevoie ca să câştigăm. Mai avem două meciuri, avem totul în mâinile noastre, iar după ultima etapă tragem linie şi vedem unde ne aflăm”, a spus antrenorul Universităţii Cluj, Bogdan Lobonţ.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama