UBB

SportinCluj.ro: Ce sfaturi are Mircea Rednic pentru CFR Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 15 mai 2019, Vizualizari: 309

SportinCluj.ro: Ce sfaturi are Mircea Rednic pentru CFR ClujUnul dintre cei mai titraţi antrenori din România, Mircea Rednic, care conduce în acest moment Dinamo Bucureşti, a declarat că CFR Cluj merita să devină campioană a României. Însă tot el atrage atenţia conducerii echipei clujene că trebuie să întărească lotul, dacă CFR Cluj vrea performanţă în Europa, potrivit SportinCluj.ro.


„Era normal să ia titlul, pentru că celelalte echipe nu au fost constante nici în joc, nici în rezultate şi CFR a câştigat campionatul pe merit.

 

Eu cred că se va întări, dacă vrea să aibă vreun rezultat sau să se gândească să ajungă în grupele Europa League, mai mult ca sigur că trebuie să se întărească.

 

Pentru că e o păcăleală cu campionatul ăsta al nostru. Aţi văzut ce s-a întâmplat şi cu CFR, cu Viitorul şi cu Steaua. Dacă vrem să avem rezultate şi în Europa, mai mult ca sigur că şi CFR-ul va trebui să se întărească. Şi cred că o va face, pentru că are bani”, a declarat Mircea Rednic, potrivit Gazetei Sporturilor.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama