UBB

Incepe o noua editie Ghibstock

Autor: Claudiu.Padurean din 6 mai 2019, Vizualizari: 703

Incepe o noua editie GhibstockGhibstock, festivalul din curtea şcolii, se întoarce cu cea mai mare ediţie de până acum, în 17-18 mai. De 10 ani curtea Liceului Onisifor Ghibu, din Cluj-Napoca, se transformă într-o adevărată mişcare, într-un festival organizat de tineri pentru tineri. The Kryptonite Sparks, Dj Shiver, Cred ca sunt Extraterestru, Argatu & Moş Martin dar şi mulţi alţii vor face curtea şcolii să vibreze. 


“Pornit în 2010, Ghibstock e mai mult decât un festival, fiind construit de voluntari în întregime, de oameni care cred în puterea unui astfel de eveniment şi continuă, chiar dacă muzica se opreşte. Ghibstock reprezintă un model educaţional, având un rol important atât în ceea ce priveşte cauzele abordate de-a lungul anilor, cât şi în dezvoltarea personală a voluntarilor implicaţi în organizarea evenimentului”, spun organizatorii.  

 

”Cu fondurile strânse în acest an, voluntarii asociaţiei BLANĂ! vor implementa două proiecte caritabile. Tabăra Ghibstock va ajuta alţi 25 de copii din satele de lângă Cluj. În cele 5 zile cu activităţi de educaţie nonformală îi vom încuraja pe copii să aibă mai multă încredere în ei, în cei din jur şi cel mai important, le vom arăta că şcoala e mai mult decât ceea ce pare. Comunitatea - Un proiect în satul copiilor, care va fi conceput şi implementat de la zero, alături de ei. Astfel vom continua să construim ce am început în tabără, vor dezvolta abilităţi noi, vom oferi un cadru în care tinerii aplică ce au învăţat în tabără pentru transformarea mediului în care trăiesc”, spun membrii echipei de organizare.

 

Abonamentele se pot găsi la ambasadorii noştri sau online, pe www.ghibstock.ro, la preţul de 25 lei. Biletele pot fi achiziţionate de asemenea la intrare, unde vor fi disponibile şi cele pentru o singură zi.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama