UBB

Spectacolul Ursuletul si anotimpurile, prezentat duminica la Teatrul „Puck”

Autor: Claudiu.Padurean din 2 mai 2019, Vizualizari: 638

Spectacolul Ursuletul si anotimpurile, prezentat duminica la Teatrul „Puck”Micii spectatori clujeni sunt aşteptaţi duminică, 5 mai, de la ora 11, la spectacolul „Ursuleţul şi anotimpurile”, prezentat la Cluj de artiştii Teatrului „Prichindel” din Alba Iulia. Sâmbătă, 4 mai, de la ora 11, la Teatrul de Păpuşi „Puck” este programat spectacolul  „Ciobănaşul cu ochi de stele”/„A csillagszemű juhász”.


Spectacolul „Ursuleţul şi anotimpurile”, în regia artistică a Teodorei Popa, este un periplu în timp, în anotimpuri, în ani şi în viaţă, adresat copiilor între trei şi doisprezece ani. 

 

„Simpaticele personaje din povestea noastră sunt prinse cu naivitate, cu uimire dar şi cu bucurie în magica horă a anotimpurilor, descoperind că adevăratele împliniri sunt prietenia, iubirea şi puterea de a dărui”, precizează realizatorii spectacolului.

 

Spectacolul se joacă în limba română şi durează aproximativ 50 de minute.

  

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 11, este programată o reprezentaţie a spectacolului  „Ciobănaşul cu ochi de stele”/„A csillagszemű juhász”, după o poveste populară, în regia şi scenariul lui Szabó Attila.

 

A fost odată un rege care dădea porunci destul de nechibzuite. Tot atunci trăia şi un ciobănaş care pur şi simplu nu îndeplinea aceste porunci. Iar în momente de acest gen, situaţia trebuie confruntată. Dar oare cum o putem confrunta? Putem privi în ochii celui care tocmai deoache fără să ameţim? Doar privirea fetei craiului îi umbreşte, cât pentru o clipă, dar numai şi numai pentru ca după aceea să se uite unul la altul cu o privire şi mai curată. Lumea e bună câtă vreme căile vieţii sunt ghidate de astfel de ochi de stele.

dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama