UBB


Doi lideri ai TNL Cluj, exclusi din partid - Imparteau pliante mincinoase in numele Aliantei USR-PLUS

Autor: Claudiu.Padurean din 26 aprilie 2019, Vizualizari: 3 050

Doi lideri ai TNL Cluj, exclusi din partid - Imparteau pliante mincinoase in numele Aliantei USR-PLUSDoi lideri ai TNL Cluj au fost excluşi din partid. Este vorba de Alexandru Piticar, fost vicepreşedinte al organizaţiei locale a TNL, şi de Cristian Ciuta.


Decizia de excludere vine după ce cei doi tineri au fost filmaţi pe strada Parâng din Cluj-Napoca, în timp ce puneau în cutiile poştale pliante electorale mincinoase, cu sigla Alianţei USR-PLUS. Printre altele, aceste pliante includeau citate false potrivit cărora USR ar dori ca avorturile să devină obligatorii în România, precum şi fragmente reale dintr-un interviu acordat unui ziar belgian de către o membră marcantă a PLUS, controversata Oana Bogdan, care s-a pronunţat în favoarea dispariţiei proprietăţii private.

 

Alexandru Piticar şi Cristian Ciuta au fost filmaţi de o tânără, care a postat imaginile pe Facebook. Deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, a anunţat că va depune o plângere penală împotriva celor doi tineri.

 

„Îi rog pe cei din conducerea PNL să verifice şi să infirme că cele două persoane ar fi membri ai partidului sau că participau la o activitate oficială de partid. Respectăm electoratul liberal, avem acelaşi inamic politic. Nu trebuie să rămână nicio umbră de îndoială în legătură cu un gest reprobabil şi dezonorant politic, indiferent cine l-ar fi făcut”, a scris pe Facebook preşedintele PLUS, Dacian Cioloş.

 

 

 

dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama