UBB

SportinCluj: CFR Cluj pare sa renunte la ideea de a lupta pentru Cupa Romaniei

Autor: Claudiu.Padurean din 24 aprilie 2019, Vizualizari: 911

SportinCluj: CFR Cluj pare sa renunte la ideea de a lupta pentru Cupa RomanieiCFR Cluj va juca în această seară, de la ora 19.45, în returul semifinalelor Cupei României. Meciul va avea loc la Giurgiu, după ce, în tur, Astra s-a impus cu 1-3 în Gruia, potrivit SportinCluj.ro.


Informaţiile publicate de presa sportivă din Bucureşti arată că Dan Petrescu îi va menaja pe titularii echipei, pentru a-i avea apţi de joc în campionat, acolo unde echipa clujeană este favorită la câştigarea unui nou titlu de campioană. Aceste informaţii sunt confirmate de declaraţiile lui Dan Petrescu, după meciul tur, în care a afirmat că CFR Cluj păstrează doar 10 la sută şanse să se califice în finala Cupei.

 

Pentru a rămâne în cărţi pentru calificare, CFR Cluj ar trebui să marcheze minim trei goluri în deplasarea de la Giurgiu, iar acest lucru s-a întâmplat extrem de rar în ultimii ani. Şi în meciul tur din semifinala Cupei României, Dan Petrescu a folosit cu precădere rezervele CFR Cluj. Pe de altă parte, această înfruntare poate reprezenta o oportunitate pentru rezervele CFR Cluj de a demonstra că se ridică la valoarea titularilor.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama