UBB


Enrique Iglesias concertează pentru prima dată la Cluj-Napoca

Autor: bianca.padurean din 22 aprilie 2019, Vizualizari: 1 752

Enrique Iglesias concertează pentru prima dată la Cluj-NapocaÎndrăgitul cântăreţ latino, Enrique Iglesias va concerta pentru prima dată în oraşul din inima Transilvaniei, pe 29 octombrie 2019, la BT Arena începând cu ora 20:00.


Concertul de la Cluj face parte din turneul „All the hits LIVE”, un show gândit să impresioneze publicul din toate punctele de vedere. Proiecţii video, lumini şi efecte speciale impresionante vor face ca acest concert să fie o experienţă greu de egalat pentru toţi cei prezenţi.

 

Starul latino îi va cuceri pe spectatori cu cele mai cunoscute piese: Bailamos", "Rhythm Divine" ,  "Be With You", „Duele El Corazon”, „Subeme La Radio”, „El Baño”, „Move To Miami” sau „I Do not Dance (Without You)”, hit-uri care au cucerit toate topurile internaţionale. Nu este o surpriză faptul că Enrique este un îndrăgit al publicului din România, prin urmare, fanii artistului trebuie să se pregătească pentru două ore în care vor avea parte de o atmosferă incendiară şi un spectacol unic.

 

Enrique Iglesias este considerat unul dintre cei mai influenţi cântăreţi ai momentului şi până în acest moment niciun alt artist pop nu reuşit să intre în topurile internaţionale cu atât de multe piese, într-un timp atât de scurt. De fiecare dată când se află pe scenă, Enrique Iglesias provoacă în rândul spectatorilor o stare de exaltare unică, melodiile sale sunt fredonate de zeci de mii de spectatori în  concertele susţinute în întreaga lume.

 

În cadrul turneului „All the hits LIVE”, Enrique Iglesias a susţinut concerte în Praga, Budapesta, Ljubljana, Oslo, Atena, Copenhaga, Lisabona şi Kiev urmând ca până la final de an să ajungă şi în alte oraşe importante.

 

Biletele pentru concertul ”All the hits LIVE” de la BT Arena din Cluj-Napoca au fost puse în vânzare şi   pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro precum şi din magazinele partenere Eventim, din toată ţara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV şi la casa de bilete din Iulius Mall Cluj-Napoca.

dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama