UBB

Black Edition: TAGRO U100 poate fi admirat la Agraria

Autor: Claudiu.Padurean din 11 aprilie 2019, Vizualizari: 1 427

Black Edition: TAGRO U100 poate fi admirat la AgrariaIRUM Reghin, partener principal al FC Universitatea Cluj, îi dedică echipei un cadou la aniversarea celor 100 de ani. Noul tractor agricol TAGRO va putea fi văzut la târgul Agraria în perioada 11 – 14 aprilie, în Jucu, în varianta U100 Black Edition.


Fidelitate, onoare şi respect sunt valorile pe care IRUM şi FC Universitatea Cluj le au în comun. Ambele branduri au o istorie solidă şi o viziune clară asupra prezentului şi viitorului. IRUM a demonstrat că există un model românesc de succes în industrie, model bazat pe inovaţie, seriozitate şi un management inteligent, iar clubul de fotbal, unul dintre cele mai iubite din România, vrea să arate că acelaşi lucru este posibil şi în sport. Mai mult decât atât, ambele branduri sunt mândre de originile lor transilvănene.

Proiectul Black Edition: TAGRO U100 reuneşte cele două branduri într-un produs de serie limitată.

TAGRO este un proiect la care inginerii din Centrul de Cercetare şi Dezvoltare iFOR al companiei IRUM au lucrat mai bine de 10 ani şi care a beneficiat de investiţii totale de peste 4 milioane de euro. Utilajul a trecut toate testele la care a fost supus de către specialişti din România, Italia şi Anglia şi a obţinut toate omologările şi certificările necesare, inclusiv cea emisă de Registrul Auto Român.

 

Seria specială Black Edition: TAGRO U100, dedicată clubului FC Universitatea Cluj, este expusă în perioada 11-14 aprilie la Agraria, cel mai mare târg de produse agricole din Transilvania, care va fi organizat pe platforma industrială din comuna Jucu. Acest model va fi asamblat în ediţie limitată iar suporterii cu abonamente vor beneficia de o reducere la achiziţionarea acestuia.

 

,,Parteneriatul nostru, aflat deja în al treilea an, este foarte important pentru compania noastră. Ne unesc aceleaşi valori şi avem convingerea că sportul românesc merită susţinut. Noi contribuim temeinic la dezvoltarea industriei constructoare de maşini şi temeinic ne vom implica şi în susţinerea sportului. Fiecare meci al Universităţii Cluj este un moment pe care îl trăim cu sufletul la gură. În 2019 „U” Cluj celebrează 100 de ani de istorie în alb şi negru, iar TAGRO îmbracă haine de sărbătoare în semn de apreciere şi respect pentru istoria echipei”, este declaraţia oficială a companiei IRUM.

 

Din 1933 până în prezent, echipa „U” Cluj a participat la toate ediţiile campionatului divizionar din România. A jucat 53 de sezoane în Liga I, 17 în Liga a II-a şi un sezon în Liga a III-a. Are în palmares o Cupă a României, câştigată în sezonul 1964 - 1965 şi a jucat mai multe semifinale ale competiţiei. În sezonul 1965-1966 a participat în Cupa Cupelor, în care a fost eliminată de Atlético Madrid în optimile competiţiei. Cupa UEFA Intertoto, ediţia 1995-1996, este ultima competiţie europeană la care „U” Cluj a participat. După ce au reuşit să termine anul 2018 pe poziţia a patra în Liga a II-a, la doar 2 puncte de liderul Sportul Snagov, clujenii sunt pregătiţi să reia lupta pentru promovarea în Liga I. Aspiraţiile tuturor sunt mari, lucru firesc pentru un club cu tradiţie şi suporteri loiali, suporteri care susţin echipa la bine şi la greu.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie / Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama