UBB

Varujan Vosganian: ALDE refuza sa mearga la consultarile convocate de Klaus Iohannis

Autor: Claudiu.Padurean din 11 aprilie 2019, Vizualizari: 1 213

Varujan Vosganian: ALDE refuza sa mearga la consultarile convocate de Klaus IohannisALDE refuză să participe la consultările convocate la Palatul Cotroceni de către preşedintele României, Klaus Iohannis. Vicepreşedintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a precizat la Cluj că reprezentanţii formaţiunii sale politice respectă instituţia prezidenţială, însă acest lucru nu schimbă decizia de a refuza consultările.


De asemenea, deputatul Varujan Vosganian a precizat că acest refuz este generat de ostilitatea preşedintelui Klaus Iohannis faţă de actuala coaliţie de guvernare.

 

”Klaus Iohannis nu a semnat numirile miniştrilor până când nu a fost pus cu spatele la zid de Constituţie, lăsându-ne în debutul semestrului european fără miniştri în zone importante şi lăsând dezbaterile bugetare fără interlocutori pe domenii importante cum este Dezvoltarea Regională sau cum este zona Transporturilor; Klaus Iohannis nu a numit şeful Statului Major; Klaus Iohannis nu a numit capii magistraturii; Klaus Iohannis nu a numit numeroşi ambasadori”, a detaliat liderul ALDE motivele refuzului de a merge la consultări.

 

Klaus Iohannis a convocat consultări cu partidele politice parlamentare pe tema referendumului pentru Justiţie care ar urma să fie organizat în aceeaşi zi cu alegerile pentru Parlamentul European, respectiv 26 mai.

dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama