UBB

Mircea Cojocaru, numit director tehnic al Universitatii Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 8 aprilie 2019, Vizualizari: 1 377

Mircea Cojocaru, numit director tehnic al Universitatii ClujSuporterii Universităţii Cluj îi cer demisia antrenorului Bogdan Lobonţ. Acesta a intrat în dizgraţia suporterilor după ce echipa clujeană a pierdut, cu scorul de 1-2, meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, potrivit SportinCluj.ro.


Suporterii se tem că Bogdan Lobonţ va rata calificarea în Liga I în anul în care Universitatea Cluj împlineşte 100 de ani de la fondare. Ei au scandat numele lui Mircea Cojocaru, antrenorul care a condus Universitatea Cluj la finalul turului, iar în mandatul său echipa a avut un parcurs impecabil. În cele din urmă, la presiunea suporterilor, Mircea Cojocaru a fost numit director tehnic şi va superviza activitatea antrenorilor Bogdan Lobonţ şi Adrian Iencsi.

 

În partida cu CS Mioveni, scorul a fost deschis de Rădescu în minutul 68. În minutul 80, portarul clujenilor, Dur-Bozoancă, a fost eliminat pentru fault în careu. În poarta clujenilor a intrat Florescu, pentru că Bogdan Lobonţ epuizase toate schimbările. Florescu nu a reuşit să îl împiedice pe Balint să majoreze avantajul oaspeţilor. Gavra a redus din diferenţă în prelungiri.

 

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama