UBB

Show nou la Planetariul mobil: Jumatate de secol de la primul pas pe luna

Autor: bianca.padurean din 21 martie 2019, Vizualizari: 1 231

Show nou la Planetariul mobil: Jumatate de secol de la primul pas pe lunaPlanetariu Mobil revine la Cluj-Napoca, în perioada 14 – 17  aprilie 2019 cu un spectacol nou "Jumatate de secol de la primul pas pe luna". Evenimentele se vor desfăşura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri şi înălţimea de 5 metri, care va fi plasat în interiorul cinematografului Dacia de pe strada Bucegi nr. 11 (Manaştur).


Au trecut 50 de ani de cand astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima data pe lună. Planetariu mobil vă invită să sărbătorim împreună jumatate de secol de la primul pas pe luna, printr-un spectacol interactiv. Reprezentaţiile show-ului educaţional vor include explicaţii de la doi povestitori unplugged, care vor interacţiona cu publicul, proiecţiile live spectaculoase, mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul.

 

Proiecţiile se vor desfăşura între orele 9:00 şi 18:00, din oră în oră. Durata unei proiecţii este de aproximativ 50 de minute, iar preţul unui bilet este 16 RON.

Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0758365699 sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoţitor adult.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Astronomică PLUTO.
Parteneri: Primăria şi Consiliului Local Cluj-NapocaCinema Dacia

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama