UBB

Brandul clujean Nobila Casa implineste 20 de ani

Autor: bianca.padurean din 19 martie 2019, Vizualizari: 1 395

Brandul clujean Nobila Casa implineste 20 de aniAnul 2019 reprezintă pentru brandul Nobila Casa împlinirea a 20 de ani de prezenţa în România prin articolele sale din domeniul HOME & DECO. Alături de clienţii săi din 1999 cu o gamă bogată de accesorii ce urmăresc trendurile din toată lumea, pasiune pentru stil dar accesibilitate şi perseverenţă pentru a mulţumi cei mai exigenţi cumpărători, anul aniversar va aduce concursuri, activităţi speciale, produse de colecţie şi o comunicare în jurul ideii de #impreunacutine.


În cele 16 sedii din România dar şi în mediul online, Nobila Casa va sărbători ocazia prin desfăşurarea unei campanii ce va avea în centru cei “20 de ani împreună cu tine!” Evenimentele au început deja din luna februarie şi concursul de design de produs aniversar, prin care artişti, designeri şi pasionaţi de lucrurile handmade au fost provocaţi să creeze o nouă cană ce va apărea şi pe rafturile magazinelor Nobila Casa purtând numele creatorului.

 

 „20 de ani #impreunacutine, adică alături de clienţii noştri, ne-au învăţat câteva lucruri. Printre ele, că sunt creativi, inspiraţi de frumos şi mereu gata să transforme masa, bucătăria sau cadourile în momente de exprimare ale personalităţii lor. De la recunoştinţă pentru această alegere pe care o fac constant ei, ne-am inspirat pentru a concepe tema centrală a anului aniversar şi toate activităţile pe care le pregătim, alături de clienţii noştri. ”- Agnes Gundisch, Director Executiv MENDOLA PRO SRL 

 

 

Tema centrală “20 de ani împreună cu tine!” se va regăşi într-o serie de evenimente care vor explora ideea activităţilor pe care de-a lungul timpului si în continuare Nobila Casa le realizează alături de clienţii săi: De 20 de ani decorăm împreună, De 20 de ani gătim împreună, De 20 de ani dăruim împreună, De 20 de ani petrecem împreună.

 

În ton cu această idee şi venind aproape de toate vârstele, Nobila Casa este partenerul principal de anul acesta al concertului DISCOTECA '80 care va avea loc sâmbătă, 21 septembrie 2019, la Sala Polivalentă - BTarena din Cluj-Napoca. Pe scena Discoteca '80 vor cânta THOMAS ANDERS & MODERN TALKING, MILLI VANILLI, SABRINA, SILENT CIRCLE ŞI OTTAWAN! Aflat la a treia ediţie, concertul Discoteca '80 are în centru retrăirea atmosferei muzicale din anii '80 şi, până acum, a adus - de fiecare dată în faţa unor săli pline cu mii de fani - artişti precum Ricchi e Poveri, Boney M, Alphaville, Sandra, Bad Boys Blue, Samantha Fox sau Londonbeat. Informaţii detaliate despre concert aflaţi de pe www.discoteca80.ro. 

 

Atât în magazine cât şi online, începând cu luna iunie, se vor lansa serii de signature items  - articole vedetă - din categoriile Living, Arta Mesei şi Bucătărie. Iar noile ambalaje aniversare, cât şi concursurile speciale venite cu această ocazie vor mulţumi atât clienţii existenţi, dar şi pe cei care acum descoperă brandul Nobila Casa şi se alătură campaniei #impreunacutine.

Se vor organiza, în oraşele cu magazine Nobila Casa, workshopuri pentru clienţii noştri pasionaţi de aranja masa. Şi se pregătesc o serie de video aniversare care să exprime ceea ce brandul de 20 de ani construieşte alături de clienţii săi şi în care aceştia să se regăsească. 

“Am selectat deja produsele preferate de-a lungul timpului de clienţii noştri fideli, de cei mai pretenţioşi, de cei cu înclinaţii către o viaţă insta sau cu pasiune pentru decoraţiuni şi arta mesei. Vom aduce în magazine ambalaje aniversare pentru aceste produse şi premii ca invitaţii la Discotecă 80 sau seturi complete aniversare. Vom comunica intens pe social media prin video şi concursuri, şi anticipăm cu entuziasm cele câteva activităţi speciale pentru oraşele unde se află magazinele noastre.”  - Maya Raicu, Marketing Manager MENDOLA PRO SRL

 

Campania video se lansează începând cu luna aprilie, iar concursurile care vor însoţi aceste lansări pot fi urmărite pe pagina de Facebook a brandului.

 

Nobila Casa doreşte să sărbătorească acest pas important spre viitor, primii 20 de ani de activitate petrecuţi alături de pasionaţii de frumos, de decoraţiuni şi de cadouri. O viziune care se extinde şi se regăseşte atât în produsele selecţionate cât şi în comunicarea evenimentelor din anul aniversar. 

 

Despre Nobila Casa

Nobila Casa este un lanţ de magazine, de decoraţiuni interioare din domeniul HOME & DECO. Acesta îşi desfăşoară activitatea sub firma Mendola Pro Srl. ce face parte din grupul de firme Mendola Investment Group.

Brandul Nobila Casa a luat naştere în anul 1999 la Cluj-Napoca, fiind o afacere de familie. 

Se concentrează să accentueze căldură căminului şi a stilului personal prin toată gama de articole de care ai nevoie pentru amenajarea căminului cât şi posibilitatea de a achiziţiona cadoul pe placul persoanei dragi.

În 2019, lanţul magazinelor numără 16 locaţii în 14 oraşe: Sibiu, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov, Târgu Mureş, Alba Iulia, Baia Mare, Bistriţa, Zalău, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Arad, Satu Mare şi Sfântul Gheorghe.

Mai multe detalii puteţi găsi accesând pagina de web: www.nobilacasa.ro

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama