www.AutoPieseonline24.ro

Din nou se prabuşesc copacii in Parcul oraşului

Autor: felix.ostrovschi din 11 martie 2019, Vizualizari: 311

Din nou se prabuşesc copacii in Parcul oraşuluiEste încă vie în amintirea tuturor, tragedia întâmplată acum două luni în Parcul oraşului, când un copac prăbuşit de furtună a strivit pe tânărul Lakatos Arpad şi a rănit grav pe domnişoara Ujfalvi Ghita, leziuni căreia nici acum nu sunt încă complet tămăduite.


„Este încă vie în amintirea tuturor, tragedia întâmplată acum două luni în Parcul oraşului, când un copac prăbuşit de furtună a strivit pe tânărul Lakatos Arpad şi a rănit grav pe domnişoara Ujfalvi Ghita, leziuni căreia nici acum nu sunt încă complet tămăduite.

Sâmbătă seara, nenorocirea de acum două luni în Parcul oraşului, era să se repete când un copac de o grosime considerabilă s-a frânt din trunchiu, prăbuşindu-se cu o detunătură ca din tun peste alea din stânga drumului.

Numai datorită întâmplării, de data aceasta nu s-a înregistrat nici o victimă. Cu toate că, la ora când s-a prăbuşit copacul, Parcul era plin de lume.

Gardianul parcului a observat încă după furtuna de aseară că copacul în chestiune scârţâie suspect.

S-au luat imediat măsuri şi în apropierea copacului a fost postat un pompier, cu misiunea de a atrage atenţiunea publicului asupra pericolului.

Numai aşa a putut fi evitată o nouă nenorocire”. [„Patria”, Anul al XIII-lea, nr.173, 9 august 1931].

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama