www.AutoPieseonline24.ro

Aventura amoroasa a unei eleve de liceu din Cluj

Autor: felix.ostrovschi din 25 februarie 2019, Vizualizari: 653

Aventura amoroasa a unei eleve de liceu din ClujLumea este obişnuită cu senzaţionalul aşa că măruntele fapte diverse rămân neobservate şi deci necomentate de nimeni.


 

„Puţin interesează pe cineva dacă un amorez a cărui dragoste a fost neîmpărtăşită, un vagabond, ori un şomer înfometat şi-au risipit viaţa cu dispreţul amărăciunii pe buze, aruncându-se pentru a fi decapitaţi de roatele vreunui tren.

Nu aceste mici fleacuri sunt comentate şi stârnesc senzaţionalul, ci faimoasele afaceri de milioane şi zeci de milioane, făcute toate pe socoteala bietei noastre ţări.

Omul cu conştiinţa curată deşi ştie că matrapazlâcurile şi excrocheriile ce le fac mânuitorii banului public sunt roadele putregaiului, nu caută să explice de unde provine acest rău şi cum s-ar putea remedia.

Nimeni nu vede că întreaga vină o poartă familia, a cărui moral a scăzut sub nivel. Nimeni nu se scandalizează de faptul că azi copiii învaţă să facă lucruri nepermise de la proprii lor părinţi.

Şi pentru a arăta că cele afirmate corespund întru totul adevărului, voiu nara un caz extrem de senzaţional petrecut recent la Cluj.

 

Un şomer care-şi plăteşte chiria cu…dragoste

Acum doi ani un tânăr vopsitor, şomer, a intrat chiriaş la o doamnă văduvă dintr-o familie cu o situaţie destul de onorabilă.

Ce s-a întâmplat, ce nu s-a întâmplat, este destul că după câteva luni doamna proprietară, care trebuie să menţionăm este într-o vârstă destul de înaintată, s-a îndrăgostit de chipeşul său chiriaş, care numără pe atunci abia 22 de primăveri.

Când tânărul a văzut că a căzut în graţiile stăpânei sale şi că-şi poate plăti chiria cu…dragoste, atunci a uitat de toate grijile şomajului.

Dacă doamna era singură şi n-avea nici o fată, atunci această dragoste rămânea, ca şi oricare altele, o simplă banalitate.

S-a întâmplat însă că, din cele două fete ale stăpânei, cea mai mică, care n-are mai mult de 15 ani şi este elevă de liceu, s-a îndrăgostit de amantul mamei sale.

Tânărul împărtăşind dragostea copilei şi văzând că în calea fericirii lor stă un obstacol şi acela este fosta lui amantă, s-au hotărât să fugă împreună.

Săptămâna trecută dânşii după ce şi-au împachetat toate hainele, au dispărut fără nici o urmă. Mama fetei a anunţat poliţia, s-au început imediat cercetările pentru descoperirea celor doi îndrăgostiţi.

Vopsitorul a fost arestat

Ieri dimineaţă, un agent din Chestura de poliţie a reuşit să aresteze pe vopsitorul <<donjuan>>. El declara că tânăra elevă se află la Gherla şi dânsul s-a înapoiat la Cluj, pentru a face demersuri ca să se poată căsători.

Toate aceste declaraţii au fost luate drept naivităţi, cel arestat urmând ca să fie trimis în judecată pentru răpire de minore.

Aici se termină povestea cu necredinciosul chiriaş, care timp de doi ani a lenevit…a trăit ca un boier şi în urmă şi-a bătut joc de o întreagă familie.

Cine este de vină…mama sau fata? Justiţia se va pronunţa”. [„Patria”, Anul al XVIII-lea, nr.155, Cluj, 12 iulie 1936].

Aventura amoroasa a unei eleve de liceu din Cluj

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama