UBB

Iohannis a atacat legea bugetului la Curtea Constitutionala; ce spune Tariceanu

Autor: Claudiu.Padurean din 22 februarie 2019, Vizualizari: 1 744

Iohannis a atacat legea bugetului la Curtea Constitutionala; ce spune TariceanuPreşedintele României, Klaus Iohannis, a atacat legea referitoare la bugetul de stat pe 2019. El a trimis această lege la Curtea Constituţională. Preşedintele României a criticat faptul că această lege prevede sume mult prea mici pentru investiţii, precum şi prea mulţi bani pentru finanţarea partidelor politice.


Reprezentanţii formaţiunilor politice din coaliţia de guvernare au criticat decizia preşedintelui. Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, la Cluj, că acest demers al şefului statului este inoportun. În opinia lui Călin Popescu-Tăriceanu, un buget nu are cum să fie neconstituţional.

 

”Acest demers nu este decât o simplă şi clară şicană”, a spus Călin Popescu Tăriceanu. 

Preşedintele Senatului a mai adăugat că iniţiativa de a finanţa partidele politice din bugetul de stat a fost promovată de societatea civilă, pentru a reduce corupţia legată de activitatea politică. El a adăugat că acest model este utilizat şi în alte ţări democratice. Călin Popescu-Tăriceanu se află la Cluj unde participă la Congresul UDMR.
dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama