UBB

André Rieu lanseaza DVD-ul ”Love in Maastricht” si un nou album discografic ”Romantic Moments II”

Autor: bianca.padurean din 19 februarie 2019, Vizualizari: 1 710

André Rieu lanseaza  DVD-ul ”Love in Maastricht” si un nou album discografic ”Romantic Moments II”Pe 22 martie, André Rieu va lansa noul său DVD "Love in Maastricht" şi noul album "Romantic Moments II". Până atunci, admiratorii marelui artist sunt invitaţi să lanseze precomenzile pentru cele două materiale pe websiteul official: www.andrerieu.ro.


În luna aprilie,  fanii din România se vor putea bucura de prezenţa maestrului Andre Rieu şi a orchestrei sale Johann Strauss, în cadrul celor 4 concerte ce vor avea loc în perioada 4 – 7 aprilie, la BT Arena din Cluj-Napoca. Toate cele patru concerte au fost declarate sold-out într-un timp record.

 

 

NOUL DVD - ‘LOVE IN MAASTRICHT’

André Rieu susţine concerte în aer liber în fiecare an în Maastricht, oraşul său natal. Anual, zeci de mii de persoane din toate colţurile lumii participă la una dintre cele mai emoţionante experienţe muzicale vii posibile, desfăşurată în piaţa oraşului medieval. De acum, fanii se pot bucura de această experienţă concertistică chiar de acasă, deoarece André Rieu va lansa DVD-ul "LOVE IN MAASTRICHT", începând cu data de  22 martie.

 

Cu un număr record de 13 reprezentaţii susţinute în piaţa din Vrijthof, André Rieu a încântat peste 150.000 de fani veniţi din 80 de ţări! 28 de camere de filmat au surprins cadre pline de emoţie, momente de pe scenă şi din public timp de trei zile. Înregistrat în luna iulie 2018, DVD-ul conţine treizeci de piese fasinante: valsuri romantice, arii celebre, precum "Nessun Dorma" de Giacomo Puccini, melodii de renume mondial, printre care "Granada", "Never Walk Alone" şi "Radetzky March "; hituri internaţionale, precum "Can’t Help Falling In Love", şi interpretări memorabile ale melodiilor "You Raise Me Up", ”Lara’s Theme" din celebrul film "Doctor Zhivago".


André Rieu este de neegalat având capacitatea de a interacţiona cu publicul şi de a-I determina pe spectator să se ridice în picioare, prin combinaţia sa fantastică de valsuri, muzică de film, musical, operă sau hituri. Până când renumitul vals "Dunărea albastră" de Johann Strauss, ajunge să fie interpretat la încheierea concertului, coridoarele devin neîncăpătoare pentru aceia care ies la dans.

 

Spectatorii vor putea urmări o serie momente muzicale susţinute alături de vedete, de această dată: trupa Los del Rio a păstrat marea surpriză pentru finalul concertului, interpretând hitul "Macarena" şi transformând piaţa din Vrijthof într-unul dintre cele mai mari spaţii de dans în aer liber din lume, seara fulminând cu un spectacol de focuri de artificii.

 

DVD-ul "Love in Maastricht", va fi disponibil spre vânzare pretutindeni începând din data de 22 martie. Vă invităm să vă bucuraţi de această experimenţă cu André Rieu şi renumita orchestra Johann Strauss, formată din 60 de muzicieni profesionişti, soprane de notorietate internaţională, Platin Tenors şi Los del Rio într-o expunere reală a emoţiilor, în cel mai frumos loc din Olanda! 138 de minute de divertisment pur! 

dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama