UBB

ViaCluj.tv: Clujul va avea cea mai mare sala de concerte din Transilvania

Autor: Claudiu.Padurean din 19 februarie 2019, Vizualizari: 1 748

ViaCluj.tv: Clujul va avea cea mai mare sala de concerte din TransilvaniaClujul va avea cea mai mare sală de concerte din Transilvania, cu o capacitate de aproape 1.000 de locuri. Ea va fi amplasată chiar în centrul oraşului, potrivit ViaCluj.tv


Sala va fi amenajată în interiorul Casei de Cultură a Studenţilor. Directorul general al instituţiei, Flavius Milăşan, a precizat că această sală va fi obţinută prin unirea actualei săli mari cu sala de proiecţii de la etajul 2. Aceasta din urmă, care găzduia acum câteva decenii proiecţii de film, va fi transformată într-o lojă cu aproximativ 100 de locuri.

 

Modificarea va îmbunătăţi şi acustica sălii de concerte. Transformarea sălii va costa câteva zeci de mii de euro, iar fondurile vor proveni din activitatea Casei de Cultură a Studenţilor.

 

Flavius Milăşan a calculat că numărul de de locuri va fi mai mare decât cel de la Opera Naţională Română sau cel din sala de concerte Auditorium Maximum, unde au loc concertele Filarmonicii de Stat Transilvania.

 

Mai multe detalii, AICI

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama