UBB

Curs acreditat de formare tinichigii pentru sisteme de acoperişuri

Autor: bianca.padurean din 7 februarie 2019, Vizualizari: 1 640

Curs acreditat de formare tinichigii pentru sisteme de acoperişuriDepaco, unul dintre liderii pieţei locale de sisteme complete pentru acoperişuri, continuă şi în 2019 Şcoala Wetterbest, proiect ce beneficiază de acreditare din partea Autorităţii Naţionale pentru Calificări (ANC), printr-o nouă ediţie a Cursului de tinichigiu pentru sisteme de acoperişuri şi învelitori.


Compania a dat startul înscrierilor pentru cursurile ce vor avea loc în perioada februarie-aprilie. Şcoala Wetterbest, proiect lansat în 2015 din dorinţa de a oferi clienţilor nu doar materiale de calitate superioară, ci şi un montaj adecvat, reprezintă prima iniţiativă acreditată de formare şi calificare a montatorilor de acoperişuri din România.

 

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Autoritatea Naţională pentru Calificări, şi de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială. 

 

„Şcoala Wetterbest s-a născut din dorinţa companiei de implicare în dezvoltarea comunităţii, precum şi ca răspuns la deficitul de personal calificat, la nivelul întregii industrii de profil. Pe lângă acreditarea la nivel naţional, cursul este recunoscut şi la nivelul Uniunii Europene. Suntem mândri să spunem că Wetterbest contribuie la o schimbare pozitivă în meseria de montator deoarece, pe lângă materiale de cea mai bună calitate, este nevoie de o echipă pregătită, care cunoaşte atât produsele, cât şi cele mai potrivite tehnici de montaj.”, a declarat Marian Pîrvu, Director General al Depaco.

 

Cursurile au atât sesiuni de pregătire teoretică, precum şi practică şi vor avea loc la sediul Depaco din Băicoi, în spaţii special amenajate.

 

Participanţii în cadrul cursului de perfecţionare vor dobândi cunoştinţe avansate despre: organizarea locului de muncă, asigurarea calităţii lucrărilor executate, întreţinerea echipamentelor de lucru, pregătirea lucrărilor de tinichigerie, confecţionarea şi montarea elementelor de tinichigerie, montarea sistemelor de protecţie din tablă pentru lucrări de izolaţii termice la instalaţii tehnologice, realizarea învelitorilor pentru acoperişuri şi aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea şi securitatea în muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă, precum si aplicarea normelor de protecţie a mediului înconjurător.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama