www.AutoPieseonline24.ro

Super Concert Holograf la Cluj, de Dragobete

Autor: bianca.padurean din 28 ianuarie 2019, Vizualizari: 408

Super Concert Holograf la Cluj, de DragobeteDe Dragobete, clujenii se pot bucura de un concert de exceptie: Dan Bittman, Edi Petrosel, Mugurel Vrabete, Tino Furtuna si Romeo Dediu vin cu un show ca o declaratie de dragoste pentru o prietenie de mai bine de 40 de ani intre Holograf si public.

Spectacolul are loc la Casa de Cultura a Studentilor, pe 24 februarie de la ora 19.30. Pretul biletelor incepe de la 79 lei.


Trupa rock cu cele mai cantate piese de dragoste din Romania se reintoarce la Cluj cu un spectacol despre viata, iubire, prietenie – doua ore cu super hiturile Holograf.

 

Cum cei 5 holografi vor concerta in perioada sarbatorilor indragostitilor (14-24 februarie), dar si in prima parte a lunii martie cand este celebrata feminitatea si gratia feminina, spectacolele din turneul National Holograf 2019 sunt cele mai potrivite cadouri pentru o seara emotionanta in cuplu, spun organizatorii.

 

”Suntem onorati ca te-am insotit prin viata la multe dintre momentele importante pentru familia ta. E o mare bucurie pentru noi sa ne reintoarcem in turneu in orasele in care am construit amintiri pentru o viata intreaga si sa-ti oferim posibilitatea unui cadou plin de emotii pentru persoana draga de langa tine”, spun baietii de la Holograf.

 

Turneul National Holograf 2019 include Iasi (14 februarie), Buzau (15 februarie), Timisoara (21 februarie), Oradea (23 februarie), Cluj (24 Februarie), Deva (25 februarie), Galati (28 februarie), Constanta (1 martie), Ploiesti (2 martie), Piatra Neamt (7 martie), Brasov (8 martie), Craiova (10 martie), cu o escala in Bucuresti la Sala Palatului pe 5 martie.

 

Bilete pe iabilet.ro si la casa de bilete a salii de spectacol.

dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama